MOL Winter EVO
Szerda, 2019. január 23., 11.07
Tegnaptól Törökországban készül az UTA

Mihai Guriţă jött, Lalatovic ment

Arad – Kedden este az FCM UTA 26 fős kerettel elutazott a törökországi Antalyába, ahol 2. edzőtáborozását tölti. A félixfürdői edzőtáborhoz képest csupán két új név került az aradiak listájára, az egyik a Kolozsvári CFR-től fél évre kölcsönkapott aradi, Radu Mărginean, a másik az FC Argeştől próbajátékra érkezett Raul Marincău. Az említetteken kívül az aradi szakvezetés nem tartja kizártnak, hogy négy-öt játékos még érkezik a törökországi edzőtáborba tesztelés céljából. Az egyik ilyen biztos érkező a Kolozsvári CFR-nél szintén szabadlistára tett támadó középpályás, Pedro Oliveira. Rajta kívül Barbu edző még egy 24 éves védőt és egy 29 éves csatárt szemelt ki Portugáliában, akikre már ajánlatot is tett a klub, válasz azonban még nem érkezett.

Ugyancsak az UTA-val kapcsolatos hír, miszerint az újonnan érkezett szerb hátvéd, Nenad Lalatovicról máris lemondott a klub, miután előre kérte fizetésének a felét, pedig még edzéseken nem is igen látták.
Az UTA Antalyában készülő kerete: Daniel Tudor, Sebastian Huţan, Marius Mârne – Ionuţ Bălan, Dorin Mihuţ, Alin Chiţa, Raul Marincău, Constantin Bumbac, Claudiu Pascariu, Nikola Vasiljevic, Ioan Hora, Florin Hidişan, Cristian Todea, Florin Dan, Radu Mărginean, Bruno Simao, Andrei Gornic, Varga Norbert, Polgár Norbert, Lucian Todea, Valentin Furdean, Cristian Melinte, Rolando Edson, Alexandru Bălţoi, Mircea Ilie, Röszel Róbert.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'