JelenHaz
Kedd, 2019. július 16., 00.04
Labdarúgó II. Liga

Mindkét aradi csapat győzelemre hajt

Mindkét aradi csapat győzelemre hajt
Mindkét aradi csapat győzelemre hajt

A román labdarúgó II. Liga 2. csoportjában érdekelt aradi csapatok közül az Aradi Universitatea Vasile Goldiş Atletic Club csapata, az Aranyosgyéresi Mechel ellen játszikszombaton hazai pályán, míg az FCM UTA idegenben, Lupényon vendégszerepel.

A Mihai Roşca által felkészített egyetemisták egy 3:1-es dévai vereség után kell talpra álljanak, de a szakvezetés bízik játékosai képességében. Ha a Déva elleni múlt fordulóban az aradiak három védőjüket voltak kénytelenek nélkülözni (a sérült Radu Andonét és Lungot, valamint az eltiltott Bogoşelt), az aranyosgyéresiek ellen visszatérhet a csapatba a csapatkapitány-másodedző, Costel Bogoşel. Másik hiányzója a csapatnak csupán a cserekapus Florin Rusu lesz, aki megnősül a mérkőzés délelőttjén.

Az újaradi városi stadionban 11 órától kezdődő mérkőzést Dragoş Istrate, Radu Iulian és Mircea Orbuleţ bukaresti játékvezetői hármas irányítja majd. Szakszövetségi megfigyelő: Terhes Sándor (Nagyvárad).

Az FCM UTA ma Lupényen vendégszerepel egy jól sikerült Kolozsvári „U” elleni rangadón aratott győzelem eredményezte jó morállal. Az aradiak táborában továbbra is sok a sérült, időközben szerencsére újabb halasztást kapott a csapat a Steauától Zaharia vételárának kifizetését illetően, így lejátszhatja mai mérkőzését. Văsâie játéka kérdéses, miután egy csúnya véraláfutás van a bal lábán, míg Edson, Chiţa (az újabb sérültek közül) után Simao is beteget jelentett. Visszatérhet viszont a Marosvásárhelyen kiállított Florin Da, aki letöltötte egyfordulós eltiltását.

A találkozót Aurelian Orbuleţ, Vasile Marinescu és Valentin Avram személyében szintén bukaresti hármas vezeti majd. Szakszövetségi megfigyelő: Adrian Cocoş (Resicabánya).

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'