JelenHaz
Hétfõ, 2019. június 17., 11.40

Németország: „Két hét után a magyaroktól hangos a Bundesliga”

Nagyszerűen indult a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2018–2019-es kiírása a magyarok számára, erre pedig a helyiek is felfigyeltek.
Dárdai Pál együttese, a Her­tha BSC két forduló után két győzelemmel és 3:0-s gólkülönbséggel áll a Bayern München (6:1) és a Wolfsburg (5:2) mögött a harmadik helyen a tabellán, utóbbival szemben csak a kevesebb szerzett találata miatt „marad alul”.
Szalai Ádám repülőrajtot vett a Hoffenheimben, a Bayern Münchennek egy, a Freiburgnak két gólt vágott, így két fordulót követően három találattal vezeti a góllövőlistát. Sallai Roland ez utóbbi meccsen még nem lépett pályára új csapatában.
A Bundesligával és a német futballal foglalkozó Bundesliga Fanatic nem is ment el szó nélkül emellett, az oldal Twitter-bejegyzésében megemlíti, hogy a magyaroktól hangos két hét után a Bundesliga, miután Szalai vezeti a góllövőlistát, a Hertha pedig két sikerrel indította az évet. A lap még kiemeli Mészáros Ábelt is, a Sport Tv-szakértőjét, akit az egyik legjobb, Bundesligával foglalkozó szakértőként jellemez – és aki egyébiránt maga is szokott írni erre az oldalra.      
(nso.hu)


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'