Fölszálott a páva

JelenHaz
Szombat, 2019. október 19., 18.59

Novemberben lesz az idei aradi futóverseny

Novemberben lesz az idei aradi futóverseny
Novemberben lesz az idei aradi futóverseny

Szombaton, november 16-án az Aradi Experiența Multisport Sportklub szervezésében sok szeretettel várnak mindenkit a maratoni, félmaratoni és krossz-futóversenyre (Maratonul, semimaratonul și crosul Aradului). A versenyekre évről évre több és több amatőr és profi sportoló iratkozik fel – nemcsak Romániából, hanem más európai országokból is.

Több kategóriában lehet feliratkozni, a szervezők nemcsak a jó fizikai kondícióban lévő sportolókra gondoltak – rövidkrossz (táv 0,7 km), krossz (7 km), staféta-maraton, félmaratoni (21,097 km) és maratoni (42,195 km). A félmaratoni próba városunk egykori legjobb és legidősebb atlétájának a nevét viseli, Gheorghe Moșion.

Az idei esemény egy érdekes újítást hoz magával: hat fajta medálból válogathatnak a jelentkezők – az Aradi vár, a Megbékélés park, a Hodoș-Bodrog-kolostor, az önkormányzat épülete, Románia térképe vagy az idei év szimbólumai közül választhatnak.

 

A http://www.maratonarad.ro/index.html#home-fsslider/weboldalon olvashatnak bővebben a maratoniról, valamint itt lehet jelentkezni is.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'