JelenHaz
Csütörtök, 2019. december 05., 23.42

Pankotán már győztek

Tudor, az UTA kapusa látható, akit most pihentetett a mester...
Tudor, az UTA kapusa látható, akit most pihentetett a mester...

Gabi Stan, az UTA nemrég felkent edzője, alaposan fel szeretné készíteni csapatát a vasárnapi, Buzău elleni, ki tudja hányadik, sorsdöntő találkozójára.

Ennek egyik állomása az a tegnapi edzőmeccs volt, melyet a 4. ligás Pankota ellen vívott meg csapata. Ez egy jó alkalom volt arra is, hogy olyan játékosokat (Marincău, Bumbac, Huţan, Ibeh, Melinte, Pascariu, Röszel és Iulian Ştefan – ő 14 hónapos kihagyás után léphetett ismét a zöld gyepre!) is kipróbáljon, akiket rövid ittartózkodása alatt, eddig még nem volt alkalma játék közben megfigyelnie.

Tudor, Vasiljevic, Hidişan, Edson és Bălţoi most nem kerültek bevetésre, mert őket a a vasárnapi meccsre kímélte a mester, míg Chiţa, Radovanovic, Varga és Paşcovici továbbra is harcképtelenek. Sőt: az utóbbi kettőre csak az őszi szezonban lehet számítani.

A pankotai találkozó 5:1-es UTA győzelemmel végződött. A gólokon Zaharia (2), Iacob, Pascariu és Hora (11-esből) osztoztak, a hazaiak találatát Mager szerezte.

Az 1. félidőben a Huţan – Bălan, Marincău, Bumbac, Pascariu – Ibeh, Mărginean, Iacob, Dan – Hora, Ilie, a másodikban a Mârne – Mihuţ, Amoreirinha, Buican, Simao – Opriţa, Ştefan, Todea, Melinte – Röszel, Zaharia csapatot játszatta Gabi Stan edző.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'