JelenHaz
Szerda, 2019. május 22., 22.48

Pătraşcu szerint kifizetik a tartozást

A labdarúgó III. Liga 5. csoportjának 7. fordulójában a Vajdahunyadi Corvinul 2005 nem lépett pályára a Nagyszentmiklósi Unirea elleni idegenbeli találkozón, mivel két játékosa, Vajda és Şerban felé 3000 eurós tartozása van a szakszövetség nem programállta a Corvinult ebben a fordulóban.

A hunyadiak 3:0-ra – zöldasztalnál – elvesztették azt a mérkőzést, s fennállt a veszélye annak, hogy a következő hasonló esetnél kizárják őket a bajnokságból. A hunedoreanul.ro információi szerint a csapat alelnöke, Mircea Pătraşcu biztosított mindenkit, hogy a csapatot nem zárják ki a bajnokságból, mert ki fogják fizetni a két játékost, a csapat nyugodtan készülhet a holnapi Gátaljai Progresul elleni mérkőzésre.

A Corvinul nem az első csapat ebben a csoportban, amelyiknek elmaradt mérkőzése, ugyanis az első fordulóban a Resicabányai FCM-et Borosjenői SK elleni idegenbeli meccsét nem tűzte műsorra ugyanezen ok miatt. Az eset után valamelyest normalizálódott a helyzet a Resicabányaiaknál.

Jelenleg mindkét nagy múltú együttes kieső helyen áll az 5. csoportban a Corvinul helyzetét súlyosbítja, hogy a kohászcsapat kétpontos pönáléval indult az idei pontvadászatban.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'