Rendesen megalázták a fővárosi csapatot

2018. december 6. 18:10 (csütörtök) /

Lehet, hogy a Sepsiszetgyörgyi OSK levelet írt a Mikulásnak és azt kérte tőle, hogy győzzőn a FCSB ellen, vagy csak egyszerűen sokkal jobban játszottak a háromszékiek – mindkettőnek nagy a valószínűsége, mert a kedd esti meccsen, a liga 18. fordulójában 4:2-re nyert a Sepsi az egykori Steaua csapata ellen – hazai pályán ráadásul!

Gigi Becali csapata 2013 májusa óta nem kapott több mint 3 gólt egyetlen meccsen sem az I. Ligában, egészen keddig. Vasvári Gabriel, Florin Ștefan, Birahima Tandia és Joseph Mensah voltak az est gólszerzői a sepsiek csapatánál. A fővárosi szurkolók csapatuk edzője, Nicolae Dică gyenge taktikáját tartják a vereség okának: leírhatatlan védelem, baki baki után és rangos játékosok stílusukhoz szokatlan puhány játékot mutattak fel.

A FCSB legutoljára 5 éve, május 19-én haladta meg a három kapott gól számát, mikor az akkori Konstancai Viitorul csapatától 2:5-re szenvedett vereséget. A jelenlegi edző akkor csapatkapitányként szerepelt a Gică Hagi által felkészített csapatnál.

Hozzászólások