Szombat, 2018. október 20., 12.43

Ronaldo szerint a Barcelona rosszul bánik a brazil játékosokkal

Természetesen ezt az igazi, a brazil Ronaldo nyilatkozta. A Fenomén egy évet játszott a Barcelonában, 1996 és 1997 között 37 meccsen 34 gólt szerzett, élete egyik legjobb szezonja volt. Ennek ellenére nem jó szájízzel jött el, 19,5 millió fontért az Internazionaléhoz igazolt, majd onnan 2002-ben az ősi ellenfélnél, a Real Madridnál kötött ki. Az Esporte Interativo-nak Neymar fura távozása és Philippe Coutinho üldözése kapcsán került szóba a két nagy klub.

„Sokkal inkább kötődöm a Real Madridhoz, annak ellenére, hogy a Barcelonánál töltöttem pályafutásom legjobb szezonját.” – nyilatkozta Ronaldo. Úgy érzi, tendenciának tűnik a brazilok furcsa távozása a katalánoktól. „A történetem vége igen csúnyára sikerült a Barcelonával, akárcsak Neymarnak. Úgy vettem észre, a klub az elmúlt évtizedekben rosszul bánt a brazil játékosokkal. A braziloknak mindig akad valami gondjuk a klubbal: Neymarnak, Romariónak, Ronaldinhónak és nekem is. Mindannyiunkkal rosszul bánt a klub a végén, az odaadásunk ellenére.”

Ez a nyilatkozat nem jött jókor, mivel a hírek szerint Coutinho közel került az aláíráshoz. Ez akár el is bizonytalaníthatja. (player.hu)


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'