Ronaldónak egyértelmű célja van a klubbal

Írta:
2018. augusztus 22. 18:47 (szerda) /

A nyáron a Real Madridtól a Juventushoz átigazoló Cristiano Ronaldo szeretné elérni új csapatával azt, amit a Machester Uniteddel és a Reallal már sikerült.

Cristiano Ronaldo már bőven megízlelhette a siker ízét, és az Európa-bajnok támadó a Juventushoz sem levezetni igazolt. Ronaldo egy sajtóeseményen beszélt nemrégiben arról, mik új klubja tervei az új szezont illetően, illetve mi az, amit a Juvéval is szeretne elérni.

„Meg akarom nyerni a Bajnokok Ligáját – szögezte le. – Erre koncentrálunk a csapattársaimmal, de megszállottság nélkül. Lépésről lépésre haladunk, aztán meglátjuk. Talán idén, talán a következő évben vagy az azutániban sikerül. A cél most az a csapat számára, hogy megnyerjük a bajnokságot, az Olasz Kupát, és persze minden tőlünk telhetőt megteszünk a BL-ben is.”

Ronaldo eddig ötször nyerte meg a legrangosabb európai sorozatot, egyszer a Manchester United, négyszer a Real Madrid játékosaként. Az előző kiírásban egyébként az elődöntőbe éppen a Juvét legyőzve jutottak be a „blancók", ami a portugál számára egy felejthetetlen gól miatt is szép emlék marad, ráadásul – mint elárulta – ez is közrejátszott abban, hogy Torinóba igazolt.

„A kis dolgok nagy különbségeket tudnak eredményezni, és amikor megláttam a stadiont, segített dönteni az átigazolásról – vallotta be Ronaldo. – Véleményem szerint ez volt a karrierem egyik legszebb gólja. Amikor az emberek megtapsoltak, azt éreztem, hogy hűha! Ez nagyon meglepett, mert még sosem történt velem ilyen korábban. Ez egy hihetetlen pillanat volt.” (nso)

Hozzászólások