JelenHaz
Vasárnap, 2019. június 16., 22.20

Ronaldónak kevés a második hely

2018. szeptember 02., 19.35
Vasárnap

A Juventus edzője, Massimiliano Allegri elmondta, Cristiano Ronaldo dühös, ezért nem ment el Monacóba, a Bajnokok Ligája sorsolásával egybekötött díjátadóra.

A csütörtöki díjátadón ugyan kapott díjat Ronaldo, ő lett a Bajnokok Ligája előző kiírásának legjobb támadója, de az Év játékosa korábbi csapattársa, a horvát Luka Modric lett.

Cristiano Ronaldót nem érdekli a második helyFORRÁS: AFP/MARCO BERTORELLO

Minden bizonnyal Ronaldo már korábban tudta, hogy a szavazáson második lett, ezért nem ment el Monacóba.

„Ez az ő személyes döntése volt, amit mi természetesen tiszteletben tartunk. Csak annyit mondhatok, hogy Ronaldónak nagyon jó idénye volt az előző, de hétvégén már a Parma ellen fog játszani. Csütörtökön dühös volt. BL-t nyert, 15 gólt szerzett, ez is csak azt mutatja, hogy ő akar lenni a legjobb” – mondta Allegri egy pénteki sajtótájékoztatón.

Ronaldo 223 szavazatot kapott az újságíróktól és az edzőktől, Modric pedig 313 szavazattal végzett az élen.

***

A Juventus 2–1-re nyert a Parma ellen az olasz labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában, Cristiano Ronaldo kezdőként lépett pályára, de gólt ezúttal sem szerzett új csapatában. A szezon előtt 100 millió euróért szerződtetett támadó immár 23 kapura lövéssel, fejessel próbálkozott – sikertelenül.

Ronaldo az előző idényt sem kezdte fényesen, akkor a Real Madrid játékosaként 28 kísérlet kellett számára az első gólhoz, amelyet csupán a 2017–2018-as spanyol idény nyolcadik fordulójában, a Getafe ellen tudott megszerezni, végül mégis 26 találatig jutott.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'