JelenHaz
Kedd, 2019. június 25., 13.09
Temesvári CFR–Dévai Mureşul 0:2 (0:1)

Rosszul esett vereség

Úgy tűnik, hogy az a híresztelés miszerint a CFR bennmaradása esetében a vezetőség odaadja a másodosztályos helyet a Craiovai Electroputere csapatának a vasutas focistákhoz is eljutott, akik a II. Liga XXVI. fordulójában teljesen tanácstalanul játszottak.

Igaz ellenfelük, a bajnokság egyik meglepetéscsapata a Dévai Mureşul volt, amely könyörtelenül kihasználta az adódó lehetőségeket. A mérkőzés 28. percében Balaş játékvezető helyes bűntetőt ítélt a vendégek javára, ugyanis Aldana a saját 16-osában szabálytalankodott a múlthéten még pocokharapást szenvedett Pisoiuval szemben – a 11-es lövést Borza értékesítette. A második találatot második játékrész elején szerezték a dévaiak: az 56. percben Biţiş könnyedén törte át a hazaiak védőfalát és egy jól helyezett lövéssel 2:0-ra állította be a végeredményt. A veresség egyáltalán nem jött jól a nagyállomási klubnak, ugyanis még mindig közel vannak a kiesőhelyekhez, de a bajnokság vége még messze van.

CFR:
Mutu – Goşa, Dreşcă, Aldana, Purda – Dudás (Pecarov – 31.), Neagoie, Stan, Ciprian Străuţ – Băişan (Enciu – 46.), Negru (Marchiş – 61.). Vezetőedző: Gheorghe Chimiuc.

Mureşul: Rahoveanu – Oltean, Moldovan, Vîrtic, Pisoiu – Borza (Vălăşutean – 76.), Satmar, Vajda, Biţiş – Lintaru (Coman – 78.), Dârvaru (Onicaş – 71.). Vezetőedző: Gheorghe Barbu.

Nagyállomási Stadion, száz néző. Vezette: Vasile Balaş (Resicabánya), Dorin Mudura és Carmen Neagu (mindketten Nagyváradról). Tartalék játékvezető: Ciprian Danşa (Nagyvárad). Megfigyelő: Dumitru Paraschiv (Drobeta Turnu Severin).

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'