Santiago Solari sejtelmesen beszélt a jövőjéről

Írta:
2019. március 11. 18:43 (hétfő) /

Győztes mérkőzéssel búcsúzott a Real Madrid szakvezetője? A Valladolid 4:1-es legyőzése a legkevésbé sem csitította a hullámokat a Real Madridnál: továbbra is (edző)válságról ír a spanyol sajtó. A „királyi” együttes 88 gólt szerzett az idei évad 45 mérkőzésén (a LaLigában 47/27), ami a 2007–08-as idény óta a legrosszabb mutató ugyanennyi lejátszott összecsapást követően.

A csapatot irányító Santiago Solari végre elégedett lehetett az eredménnyel, a jövőjével kapcsolatban viszont felettébb óvatosan fogalmazott. “Ezt nem én döntöm el. Én mindig a következő napra, a következő edzésre gondolok a munkám során. Mindannyian erre összpontosítunk. A végsőkig védem ezt a keretet. Iscóval olyan probléma volt, ami csak ránk tartozik, és már meg lett oldva. Holnap új nap vár ránk, mind visszatérünk az edzésekhez, és tiszta lappal indul mindenki.” – magyarázta az argentin szakvezető.

Az As című madridi lap szerint a 72 esztendős klubelnök, Florentino Pérez továbbra is azon dolgozik, hogy eltávolítsa Solarit, és a lehető leggyorsabban kinevezze José Mourinhót. (rangado.24.hu)

Hozzászólások