Fölszálott a páva

http://hunor.rmdsz.ro/
Hétfõ, 2019. november 18., 05.48

Sikeres volt az off-road verseny

Sikeres volt az off-road verseny
Sikeres volt az off-road verseny

Problémák és balesetek nélkül fejeződött be az idei ORCA Off-Road Trophy – a szervezők munkájának köszönhetően minden a terv szerint alakult. Idén a három csoportba (hobbi, standard és open-extrem) 55 csapat jelentkezett, 48 romániai és 7 szerbiai. Összesen 110 versenyzőről, 20 szervezőről és megközelítőleg 150-200 nézőről van szó pontosabban.

A verseny folyamán szerencsére a jelenlévő mentő- és orvosi csapatok csak nézőként voltak jelen, a sárba ragadt és elromlott autókat pedig a versenynapok végéig elvitték a pályákról. Az erdőkben kijelölt útvonalak pedig nem rongálódtak meg, továbbra is használhatóak. A szervezők ezúttal is meg szeretnék köszönni a helyi rendőrségnek, a csendőrségnek, az orvosoknak és mindazoknak a segítségét, akik hozzájárultak, hogy a verseny zökkenőmentes legyen.

 

A díjazottak

 

 

Open extreme (pálya versenyszám): Rus Calin–Claudiu Groza (I. hely), Sorca Gheorghe–Crisztoi Flavius (II. hely), Avram Ioan–Melente Sorin (III. hely).

Standard: Cravet Cristian–Popa Sorin (I. hely), Lamba David–Furdui Bogdan (II. hely), Pruncu Calin–Dobircau Dorin (III. hely).

Hobby: Bucur Milanovici (I. hely), Soimosan Cristian (II. hely), Socaciu Vlad–Lazar Adrian (III. hely).

 

Trial versenyszám (open extreme): Rus Calin–Groza Claudiu (I. hely), Avram Ioan–Melente Sorin (II. hely), Maties Simion–Boje Vasile (III. hely).

Standard: Cravet Cristian–Popa Sorin (I. hely), Avram Sebastian–Constantin Stefan (II. hely), Morar Laurentiu–Mihaesc Cristian (III. hely).

Hobbi: Morar Bogdan–Morar Ovidiu (I. hely), Sabau Claudiu–Sabau Angelica (II. hely), Muresan Valentin–Bostan Gianina (III. hely).

 

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'