Fölszálott a páva

JelenHaz
Szerda, 2019. november 13., 01.37

Soha senki nem kapott még olyan piros lapot a BL-ben, mint a Manchester City

2019. november 07., 18.16
Csütörtök

Ami magabiztos győzelemnek indult az Atalanta vendégeként, hamar rémálommá változott a Manchester City számára a Bajnokok Ligája negyedik fordulójában. Kezdődött azzal, hogy már vezetett 1:0-ra a vendég együttes, amikor hosszas huza-vona után sikerült az első félidő hajrájában büntetőhöz jutnia az angol bajnoknak, ám ezt Gabriel Jesus csúnyán elpuskázta.

Aztán szünetben kapust cserélt Pep Guardiola, az első beszámolók szerint ugyanis könnyebb sérülést szenvedett Éderson és inkább nem kockáztatott a manchesteri csapat edzője. Claudio Bravo viszont négy perc alatt gólt kapott – igaz, nem az ő hibájából – és a vérszemet kapó olaszok alaposan megdolgozták a Cityt.

Bravo aztán maga is alakított, a 81. percben messze a tizenhatoson kívül felvágta az ellenfél csatárát, amiért kiállította a játékvezető. A történtek miatt Kyle Walker állt be a kapuba, akit csak ezért hozott be Guardiola, Claudio Bravónak pedig az a nem túl hízelgő érdem jutott, hogy a BL történetének első olyan kapusa, akit becserélése után állítottak ki.

Végül a Manchester City lepörgette az órát, csalta az időt, ahogy csak tudta, Walkernek pedig csak egyszer kellett védenie. (rangado.24.hu)


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'