JelenHaz
Kedd, 2019. június 25., 10.50

Sokba került Ribéry káromkodása

Sokakban váltott ki ellenérzést az az Instagramra felrakott videó, amelyen Franck Ribéry, a Bayern München játékosa éppen a híres dubaji Nuszr-Et étteremben vacsorázik és a híres séf, Salt Bae szolgál fel neki egy 24 karátos arannyal borított, 1200 eurós steaket.

A fényűző vacsora a Bayern-szurkolóknál is kicsapta a biztosítékot és rengeteg negatív kritikát kapott, sokan a pokolra kívánták a futballistát a kihívó posztja miatt. Ribéry a twitter oldalán válaszolt, méghozzá alpári stílusban.

A dolognak hamar meg is lett az eredménye, a csapat ugyanis bejelentette, hogy komoly bírságot ró ki a játékosára – olvasható a klub honlapján. „Olyan szavakat használt, amit a Bayern München egyszerűen nem tud elfogadni, és amelyeket Franck sem példaképként, sem a Bayern játékosaként nem engedhet meg magának. Tegnap sokat beszélgettem vele, és elmondtam neki, hogy komoly büntetést fog kapni, amit el is fogadott.” – mondta Haszan Szalihamidzsics klubigazgató, hozzátéve, hogy nem a családja védelme, hanem a stílus volt a baj. A klubigazgató elzárkózott attól, hogy megossza, pontosan mekkora lesz a bírság, de mindenkit biztosított arról, hogy nagyon sok pénzt kell majd fizetnie a játékosnak.

A francia játékos egyébként a szezon végén nagy valószínűséggel lelép majd a klubtól, amivel nyolcszoros bajnok, ötszörös kupagyőztes, 2013-ban pedig a BL-t is megnyerte, de ezek után lehet, hogy a szurkolók nem erre fognak majd emlékezni vele kapcsolatban. (index.hu)

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'