50%-os árzuhanás
Péntek, 2019. július 19., 19.25

Sretenovic: „A Poli segít majd fejlődésemben”

A 2007-2008-as szezonban Sretenovic 19 mérkőzésen szerepelt a Zaglebie színeiben
A 2007-2008-as szezonban Sretenovic 19 mérkőzésen szerepelt a Zaglebie színeiben

A Temesvári Politehnica 1921 Ştiinţa labdarúgó klub vezetősége szláv középvédelmet alapított, hiszen a már meglévő szlovák Milos Brezinsky és a szerb nemzetiségű román ifi válogatott Srdjan Luchin mellé megvették Sreten Sretenovic szerb légióst.

Mint arról már korábban hírt adtunk az 1985 február 15-én született labdarúgó papíron a Lisszaboni Benficától érkezett, ám Sretenovic egy percet sem töltött el a portugál csapatban, mert a piros-fehérek azonnal kölcsönadták a lengyel Zaglebie Lubin klubnak – a Cacak városában született 1,92 méter magas hátvéd hazájában csak a Belgrádi RAD-ban futballozott.

Nos, a ballábas Sretenovic örül a Politehnica 1921 Ştiinţához való igazolásához: „Boldog vagyok, hogy ideérkeztem. Azt hallottam a Poliról, hogy az utóbbi években sok pénzt fektettek a csapatba, nagyok az elvárások, szeretnék megnyerni a bajnokságot és a Román Kupát, valamint bekerüli az UEFA-kupa csoportjaiba. Nekem is hasonló nagy ambícióim vannak, ugyanakkor szeretnék javítani a pályán nyújtott játékomon, amiben a temesvári környezet bizonyára segít majd.”    

A szerb futballista elmondása szerint csak jó híreket kapott a román I. Ligáról: „Románia bajnoksága rengeteget fejlődött az utóbbi években, ami meglátszott a klubcsapatok eredményein és a válogatott teljesítményén is, amely kijutott az Európa-bajnokságra is. Természetesen én is gondolok a szerb válogatottságon, a Temesvári Poli – az UEFA-kupa szereplés által – pedig segíthet, hogy feltűnjek az európai labdarúgásban. Már nagyon várom, hogy a június 11-i gyülekezőn megismerhessem az új csapattársaimat” – nyilatkozta a Poli hivatalos honlapjának a szomszédos ország sportolója.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'