JelenHaz
Péntek, 2019. augusztus 23., 07.29

Székdobálással végződött az I. Ligás osztályozó

Az ultrások erőszakos viselkedése miatt elhíresült Kolozsvári Universitate újra a hazai címlapokra került: a vasárnapi nagyszebeni FC Hermannstadt ellen játszott osztályozón nemcsak a szurkolók csaptak össze, hanem egy csendőrt is súlyos fejsérülésekkel kórházba juttattak.

Nem vették jó néven, hogy hazai pályán, alig pár perc leforgása alatt a meccs vége előtt kicsivel csapatuk kapott két gólt: erőszakossá váltak, ocsmárolták egymást, székekkel dobálóztak tettlegességig folyamodva. A mérkőzést még két perccel meghosszabbították, de hiába, mert a „szurkolók” viselkedése jobban érdekelte a stadionban jelenlévőket, mint a meccs. Több videófelvételen is jó látható, hogy amikor a csendőrök közbeléptek, egy kolozsvári ultrás egy széket dob közéjük – az egyik rendfenntartó pont akkor nem viselt sisakot, és a műanyag szék betörte a fejét, kórházba kellett szállítani.

A román sajtó keddi értesülései szerint beazonosították az elkövetőt, a 27 éves kolozsvári fiatal ellen eljárást indítottak. A visszavágót szerdán délután 18 órától a Digi Sport 1 élőben közvetíti.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'