Szombat, 2018. július 21., 12.15
Aradi Városi Sportklub

Szép eredmények, támogatói hiány

Szép eredmények, támogatói hiány
Szép eredmények, támogatói hiány

Ma reggel 10 órától a Városi Sportklub (CSM) konferenciatermében Lucia Mihalache klubvezető sajtótájékoztatót tartott Cristian Dodean asztaltenisz és Jigău Adrian súlyemelő edzők társaságában. Az aradi asztaltenisz és a súlyemelés, az ifjú bajnokok által elért eredmények, valamint a támogatók hiányától szenvedő sportklub voltak a fő témák.

Különösen az aradi születésű Daniela Dodeant illette nagy dicséret, aki a romániai női csapat többi tagjával együtt aranyérmes lett az idén szeptemberben Luxembourgban megszervezett asztaltenisz Európa-bajnokságon. Az eddigi elért eredményeinek ellenére mai napig is érik negatív kritikák Danielát, miszerint ő már túl idős ehhez a sporthoz vagy nem is lenne igazolt asztalteniszező az aradi sportklubnál, nyilatkozta Lucia Mihalache. Ezek elmondása után előkerült a klubkártyája és megkért minden résztevő újságírót, hogy fényképezzék le, mondván: legyen ez bizonyíték azok számára, akik ezt állították az aradi európai bajnokról.

Ezek után Jigău Adrian súlyemelő edző vette át a szót, aki büszkélkedve dicsérte meg Luciana Condurache, Daniela Gărgar, Krupla Florin Cosmin és Danciu Emanuel Marian ifjú súlyemelőket (mind 14 és 17 év közöttiek). A fiatal sportolók fejenként több arany-, ezüst- és bronzéremmel tértek haza a koszovói súlyemelő Európa-bajnokságról.

A klub vezetősége még arra is felhívta a figyelmet, hogy az Aradi Városi Sportklubban jelenleg kevés az edző, a klub sportolóinak szükségük lenne még legalább 3 edzőre hogy hatékonyabban lehessen edzéseket tartani, mert így is nagy a teher az edzők vállán. Lucia Mihalache azt is kihangsúlyozta, hogy több támogatóra lenne szükségük, emellett szívesen kötnek szponzorizáló szerződést bármelyik vállalattal, mert a klubnak jelenleg több pénzre van szüksége, hogy a sportolóknak utazási és szállási költségeik mellett egyéb fontos költségekre is jusson pénzük.

 

Ferenczi Arnold


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'