Fölszálott a páva

JelenHaz
Szombat, 2019. október 19., 17.29

Tizenötezer gyerek lesz a lelátón az azeriek ellen

Az összes gyerekjegy elkelt az UEFA által zárt kapus büntetéssel sújtott magyar-azeri Európa-bajnoki selejtezőre. Az MLSZ tájékoztatása szerint mintegy 15 ezer gyermek buzdíthatja a válogatottat vasárnap este a Groupama Arénában.

Miután az UEFA Fellebbviteli Bizottsága helyben hagyta a korábbi zárt kapus döntést, a Magyar Labdarúgó Szövetség élt az UEFA által biztosított lehetőséggel, és 14 éven aluli gyerekek számára lehetővé tette, hogy a helyszínen szurkoljanak a magyar válogatottnak az Azerbajdzsán elleni Eb-selejtezőn. A klubok, iskolák, intézmények részéről öt nap alatt 15 ezer regisztráció történt az erre kialakított oldalon, így keddre megteltek a rendelkezésre álló helyek. Újabb jelentkezéseket már nem tud fogadni a szövetség.

Tekintettel különleges helyzetre, a vasárnapi meccsen a szokásosnál korábban nyílnak a stadion kapui, hogy a vidékről érkező csoportok is kényelmesen át tudják venni a jegyeiket, és be tudjanak lépni a stadionba. A stadion kerengőjén játékokkal és egyéb programokkal várják a fiatal szurkolókat, és a büfék is különleges menüvel készülnek a gyerekek igényeire. (MTI)


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'