Több Sepsi-drukker odaadta szurkolói kártyáját az FCSB szurkolóinak

Írta:
2024. április 24. 18:51 (szerda) /

Diószegi László, a Sepsi OSK tulajdonosa elkeseredett hangvételű levelet tett közzé hivatalos Facebook-oldalán: a bejegyzés szerint több Sepsi-drukker nemes egyszerűséggel odaadta/eladta szurkolói kártyáját a szerda (tegnap) esti rivális FCSB szurkolóinak. A két csapat tegnap este találkozott egymással Sepsiszentgyörgyön a rájátszásban.

„Nagyon keserű szájízzel írok ma nektek. Sajnos a ma (szerda) esti mérkőzésre nagyon sokan odaadták a szurkolói kártyájukat (eladták), a FCSB szurkolóinak!” – kezdte nyílt levelét a közösségi oldalon Diószegi László, aki bejegyzésében emlékeztetett arra, hogy pont azért hozták létre a szurkolói kártyát, hogy ne kerülhessen sor rendbontásra, és az idegen csapat szurkolói külön helyen szurkoljanak, így elkerüljék az esetleges konfliktusokat.

„Éppen ezért mindenkit nyugalomra szólítok fel és megkérem ne válaszoljanak az esetleges provokációra! Természetesen azok a személyek, akik eladták, odaajándékozták a szurkolói kártyájukat, tisztában kell legyenek, hogy bármi történik a stadionban, az ő nevük szerepel azon a jegyen, amit mások vesznek meg! Így a felelősség pont úgy az övék is!  Persze, ha sikerül azonosítani azokat a kártyákat, azonnal megszüntetjük, és érvényét fogja veszíteni! Nekünk mindig a ti biztonságotok az első! Soha nem gondoltam, hogy vannak ilyen személyek, akik ilyesmire vetemednek! Tényleg nincs szükségünk olyan szurkolókra, akik 10 lejért eladják magukat! Mindig azzal dicsekszünk, hogy mi mások vagyunk! Ezek után feltevődik a kérdés, hogy tényleg?” – olvasható a levélben.

A Sepsi OSK–FCSB találkozót tegnap este 21.45-től rendezték Sepsiszentgyörgyön, a Sepsi OSK Arénában. A forduló előtt a Sepsi a hatodik, a Steaua toronymagasan az első helyen áll a Szuperliga rájátszásában.

(Forrás: nso)

 (Szerk. megj.: Reméljük, nem lett a fentiekből nagyobb balhé, de ha igen hamarosan beszámolok róla.)

Hozzászólások