Újra érezni akarják a győzelem ízét

2019. november 12. 16:42 (kedd) /

Denis Hrezdac és Cristian Melinte társaságában beszélt a szerdai mérkőzésről kedden délután Bálint László edző: a csapatnak szüksége van arra, hogy újra érezzék a győzelem ízét!

Két döntetlen után kicsit visszaesett az FC UTA győzelemsorozata, azonban most itt az esély, hogy ezt az átkot megtörjék.

„Nehéz etap vár ránk, már csak abból kiindulva, hogy a hét közepére esik. Az utolsó fordulókban mintha az ellenfeleinket jobban megmozgatták volna ellenünk, legalábbis nekem úgy tűnik, talán ezért is van mögöttünk két döntetlen. A három pontot kell kitűznünk célként, magabiztosan és határozottan kell pályára lépnünk. A Gloria csapatában sok jó játékos van, amelyek többnyire fiatalok, de mindenki tudja, hol a helye, egyénileg is értékesek. Feltétlenül meg kell szereznünk a három pontot, és megtartanunk a második helyet – persze nyilvánvaló, hogy az első hely a csapat prioritása, amely magában foglalja az I. Ligába való bejutást. Amint látható, a SCM Gloria Buzău jelenleg a tizedik helyen van: amennyire jól indultak a bajnokságban, meccset meccs után nyertek meg, most visszacsúsztak. Ezt is figyelembe kell vennünk, nem szeretnénk, ha csalódást okoznának nekünk a pályán” – mondta az aradi sajtónak Bálint László.

 

Szerdán 14.00 órai kezdettel az aradiak a Motorul-pályán fogadják vendégül a Gloria csapatát. Az első helytől egy győzelem (az UTA-nak nyernie kell) és egy vereség vagy egy döntetlen választja el a „piros-fehéreket” (ha a Mioveni veszít vagy döntetlent játszik a Rapiddal, akkor az aradiak vagy megelőzik őket egy ponttal, vagy egy húron fognak pendülni 31-gyel.)

Hozzászólások