Fölszálott a páva

http://hunor.rmdsz.ro/
Csütörtök, 2019. november 14., 13.41

Zaharia is az UTA-hoz szerződött

Zaharia is az UTA-hoz szerződött
Zaharia is az UTA-hoz szerződött

Úgy látszik, lassan, de biztosan az FCM UTA labdarúgócsapatánál sikerül kialakítani egy ütőképes együttest. Ma ugyanis az aradi klubvezetésnek mintegy 200 ezer euróért sikerült leszerződtetnie a Steaua csatárát, Dorel Zahariát (30).

A Steaua egyébként egy évvel korábban 500 ezret fizetett Zahariáért a Besztercei Gloriának. Opriţa, Zaharia és Iacob érkezésével az aradi együttes megerősítette középpályáját és csatársorát, már csak egy középhátvédre lenne égető szüksége. A napokban egyébként két idegenlégiós, a trinidad-tobagói válogatott Brent Sancho (30) és a portugál Luis Miguel Sotira adott próbajátékot az UTA-nál, de egyik sem nyerte el Marin Barbu edző tetszését. Sancho középhátvéd, míg Sotira bal oldali középpályás poszton lett volna bevethető, de miután nem nyerték el az aradi szakvezető tetszését, mehettek is haza.

A szombati (15.30, Telesport) Kolozsvári „U” elleni bajnoki mérkőzésre az UTA húszas kerettel indult el: Tudor, Mârne – Mihuţ, Bălan, Chiţa, Amoreirinha, Bumbac, Pascariu, Hidişan, Opriţa, Cristian Todea, Florin Dan, Mărginean, Iacob, Oliveira, Röszel, Bălţoi, Mircea Ilie, Edson, Zaharia.

Ahogy a felsorolásból is kitűnik, a keretből hiányzik a sérüléssel bajlódó Vasiljevic és Simao, de Varga Norbert számára is véget ért az idény, miután a tegnapi edzésen rásérült fájós térdére, s végül mégiscsak operációra szorul.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'