Arad | Fehér | Hunyad | Krassó | Temes
Jelenidő  |  Álláspont  |  Krónika  |  Sport  |  Gazdaság  |  Kultúra  |  Ifi  |  Egészség  |  Hitélet
Vasárnap, 2020. augusztus 09., 12.01
DIURNUS naplójegyzete

Tűnődöm Morvai Krisztinán

Írta: · Bodor Pál
2009. október 21., 21.00 Szerda

Nemcsak azért nem írhatom le, hogy Magyarország éles szélsőjobbra fordulását sem tartom lehetetlennek, mert ez politikailag nem korrekt gondolat. 

De hát nem tartom képtelenségnek, és csak azért nem tiltakozom elég hevesen, mert gyáva vagyok. Valamint azért nem tiltakozom, mert hátha a fasizmus és náciság térnyerése lehetőségének kimondásával megkönnyítem e tétel megvalósulását.

E pillanatig a sovén gyűlölködéssel szinte senki nem szállt szembe azok közül a nem baloldali, nem veszélyeztetett polgárok, értelmiségiek közül, akik szerint a náci eszme és gyakorlat összeegyeztethetetlen akár csak a gentlemanlike magatartással. A kereszténységgel pláne. Mindig csak a harcosok, a virtuálisan érintettek, a sértett baloldaliak, a végzetesen eltökélt humanisták, a származásuktól függetlenül szenvedélyesen eltökéltek, az e-viták tiltakoznak, akik nem voltak baloldaliak, nem zsidók, csak elszánt humanisták. És azok, akiknek ez, s az elkövetkezők előérzete a vérükben, a reflexeikben van. Megérzik a halálos veszélyt, kiolvassák egy gúnyos mosolyból is.

Nem egészen értem, hogy Morvai Krisztinát, akit származása, házassága, gyermekeinek „vér szerinti” eredete, jogi végzettsége nem predesztinálna effajta dühödt szélsőjobboldaliságra (amelyből kiharsannak a múlt századi, legvadabb antiszemitizmus felhangjai) – milyen élmények hatására töltődött fel ilyen túladagolt, vad jobboldalisággal, és állandóan leckézteti az egész országot. Nem hihető, hogy pusztán azért, mert miután letelt a mandátuma egy nemzetközi jogi testületben, amelyben sokan őszintén méltatták teljesítményét, mégsem az övét hosszabbították meg, hanem valaki másét, épp egy zsidó hölgyét, aki tehát nem sokban különbözött tőle. Egy ilyen karrier-sérülést ennyire életre szóló aránytalansággal kompenzálni, s egy országot föllármázni jobboldali ökölrázással – ez megdöbbentő. Ha igaz, amit a világhálón olvashattunk, hogy édesanyját eredetileg Schwartz Klárának hívták, és nem német (esetleg sváb) volt, akkor Morvai Krisztina antiszemita felhangjaiban talán öngyűlölet is sikoltozhat. Jó, rendben, szabad sikoltozni. De a magyar történelmet karrier-sértettségből, merő kompenzálásból szinte kisiklatni – hát ez felelőtlen túlzás.

Vigasztalásul Nyerges Andrást olvasom rendszeresen, mert olyan bolygóról tudósít, amelyet sokan szégyenből, szépítésből, téves tapintatból elhallgatnak. Az ő révén lassanként mélyebben értem meg a magyar zsidógyűlölet száz árnyalatát. A Morvai Krisztináét még nem.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Hozzászólt: Csengele / Kedd, 2009. november 24., 23.46 Válaszoljál rá!

Trixi, noa (Ti szépséges magyar nevűeke)! Egy kis olvasnivaló:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Morvai_Krisztina
Csak, hogy tisztában legyetek azzal, hogy kit szóltok le ilyen nagyképű stílusban. Persze ebből a felsőbbrendű modorból, ami soraitokból árad, rögtön látszik, hogy mifélék vagytok.No és nyilván ti sokkal többet vagytok képesek felmutatni, mint fikázásotok tárgya. ki vele, ti meg mire fel hordjátok ilyen magasan az orrotokat? Mit tudtok letenni emellé a teljesítmény mellé?

Ami pedig azt a bizonyos nemzetközi konferenciát illeti: egy liberális grófnő és két munkáspárti= kommunista, hivatásos hisztéria keltők csinálták a cirkuszt.
Elég nevetséges, hogy még a palesztinok "védőszentjei" is efféle zsidó(barát)okból kerül ki.Ez már tényleg szánalmas:-(
Valószínűleg, ha szerencsétlen palesztinok választhatnának, hogy ki szólaljon fel az érdekükben, nem a liberális grófnő, meg a két kommunistára szavaztak volna.
Röhej:-(

Hozzászólt: noa / Péntek, 2009. november 20., 20.00 Válaszoljál rá!

Morvai azt mond, amit akar. Bánóné volt majd Balóné lett. Szimpla megélhetési sivalkodó! Ez van. Ha nem jött össze így összejön másképp csak figyeljenek rá.

Hozzászólt: Trixi / Szerda, 2009. november 18., 16.36 Válaszoljál rá!

M.K. viselkedésétől már Brüsszelben is prüszkölnek! Jó hírünket kelti.
Miért is vonták vissza a konferenciára való meghívást? Talán nem véletlen!

Hozzászólt: Szabi / Csütörtök, 2009. november 12., 16.10 Válaszoljál rá!

Bodor elvtárs és Ceausescu elvtárs közti bensőséges viszony "méltatásától" eltekintek. De a tipikus kommunista csúsztatásokat már nem lehet szó nélkül hagyni.Dr Morvai Krisztinát azért nem jelölte mandátuma lejárta után tovább abba a bizonyos ENSZ szervezetbe a magyar szoclib kormány, mert korábban több nemzetközi fórumon is szóvá tette a palesztinokat ért sérelmeket... és ezt bizony az erős amerikai befolyás alatt álló ENSZ-szervezet támadásként értékelte.
Lehet itt most a származásáról mindenféléket mondani, meg bírálni a politikai nézeteit, de a palesztin-ügyben tanúsított magatartásáról nem kellene hazudni!!!!

Hozzászólt: Trixi / Szombat, 2009. november 07., 10.49 Válaszoljál rá!

kniebolo!

Szemét írásra, szemét válasz:
Téged !

Hozzászólt: kniebolo / Szombat, 2009. november 07., 02.49 Válaszoljál rá!

bodornak -ki a román kommunista párt tagja és egyik leggusztustalanabb előtapsolója volt -inkább hallgatnia kéne és örülni,hogy igazságszerető hazafiak nem kenték még falhoz szemtelen ábrázatját.ami késik remélem nem múlik.

Hozzászólt: Trixi / Szerda, 2009. november 04., 12.10 Válaszoljál rá!

Kedves Szinusz!
Kérdésére válaszolva:
Magyar vagyok, ez a hazám. Itt születtem és itt is fogok -remélhetőleg- meghalni.
(Mit ért az alatt, hogy nem Ön nem magyar?)

Hozzászólt: felháborító / Kedd, 2009. október 27., 20.22 Válaszoljál rá!

Számtalan írásban próbálták már meg lejáratni, befeketíteni, megalázni, ellehetetleníteni Morvai Krisztinát. Volt már minden, a szoclib médiában, talán csak fehér ember nem.
Az EP kampányban lealacsonyodtak odáig, hogy folyamatosan lebalónézták, noha épen ők tudták legjobban, hogy nem élnek már házastársként Balóék.

EZ, ami itt áll, a lehető legnemtelenebb, legaljasabb támadás, amit elkövethetnek egy anya ellen.
A GYEREKEKET NEM KELLENE, BODOR PÁL!
Eddig egyetlen politikus, vagy közéleti személy gyerekeit sem keverték a szüleik tevékenységének megítélésbe, Bodor Pál!. Kivéve a Veres fiúkat, őket viszont egyáltalán nem ok nélkül.

Két 11 éves kislányról van szó, bodor Pál. Vannak gyermekei fletónak, Viktornak, Fodornak, és szinte minden képviselőnek, de ILYEN aljas, nemtelen támadást még egyik ellen sem intéztek.

kérj bocsánatot, aljas, nemtelen támadásodért!
BODOR PÁL.

Hozzászólt: Szinusz a kisebbik szinusznak / Kedd, 2009. október 27., 20.04 Válaszoljál rá!

Mondjuk M K nem hülye,tudja mivel lehet bolondítani,vagyis nem őszinte.Ezt álitsa Ön.De akkor Bodor úr szinuszka szerint milyen?

Hozzászólt: Gyula / Kedd, 2009. október 27., 13.52 Válaszoljál rá!

Kedves Szinuszka.Megértem,agodalmát Morvai Kristina képviselete felől,de akkor Bodort hova teszi?.Ö mindent jól gondol a magyarokkal szemben?,Bodort miért nem írja le mint Morvait.Legyen a közepén ha ítélni akar.

Hozzászólt: @Szinuszka / Kedd, 2009. október 27., 12.49 Válaszoljál rá!

Maga hülyéz le mindenkit aki a jobbikot támogatja, de maga nagyokos még egy hozzászólást sem tud elküldeni. Vagy mi a fene tán parkinson -koros és remeg a keze, hogy 2-3 -szor küldi el ugyanazt a hozzászólását. Tudja, Krisztina legalább tisztességgel képviseli hazáját az EU parlamentben, mig a többi szajkó a nagy fizetése ellenére ki nem nyitná száját ha magyar érdekkek képviseletéről van szó.

Hozzászólt: Szinuszka / Kedd, 2009. október 27., 11.25 Válaszoljál rá!

Kedves Szinusz !
Ha itt elhőbörgi százszor, hogy Ön magyar, attól még nem lesz magyar. Írni mindent lehet.. azt is írhatja, hogy Ön Nobeldíjas, az se lesz igaz, attól, hogy ide írja. Úgyhogy hagyjuk már ezeket a ki a magyarabb dumákat, ha lehet..
Sok szájmagyar jár ide, úgy látom.
Morvai Krisztikéről egyet lehet tudni..Hogy elhúzott ebből az országból egy zsíros kis állásba, és innentől nagyban letojja, hogy mi folyik itt..:-))))
Nem hülye nő a Krisztike, tudja, hogy a hülyéknek mi kell..:-))

Hozzászólt: Szinusz / Kedd, 2009. október 27., 07.17 Válaszoljál rá!

Kedves trixi beatrix.
Tudja jól hogy nem személyes értékrendet kértem hanem meg akartam tudni hogy az Ön szivében milyen helyet foglal el a magyarságtudat.Vagy Ön nem magyar?

Hozzászólt: @trixi / Kedd, 2009. október 27., 02.40 Válaszoljál rá!

Akkor irja úgy a nevét: ...(családnév) Beatrix. Vállalja fől bátran. A trixi nem annyira egyértelmű mint ahogy gondolja.
Honnan ez a gyűlőlet? Nem tudnám megmondani ...:-). Vagyishát dehogynem, ez csak egy vicc volt. Mondja kérem, magát nem háboritja fel, hogy azok akik tönkretették az országot, a közbiztonságot egyenlővé tették a nullával, a nemzeti érzést irtják ahol tudják - nos ezek jönnek kioktatni bennünket, habár semmilyen erkölcsi alapjuk nincs hozzá? Ők (önök) sosem érvelnek, csak minősitenek! Mondja csak kérem miért náci a gárda? Szervezett már cigányirtást amiről esetleg nem tudok? Ez alapján én nevezhetem cigánynáciknak az enyingi bandát amely hizott sertés módjára végezte ki Cosmát, a kést megmozgatva a szivében? Azok a liszkai lincselő cigányok is nácik voltak, akik szó szoros értelmében agyonverték azt a nyomorult tanárembert, vagy 40-50 -szer fejbe rugva-ütve? Mondja kérem nem nácibbak-e ők, mind a Gárda amely tudtommal még nem őlt-vert meg egyetlen cigányt sem? Felháboritó a baloldalnak ez a képmutatása, ez a kettős mérce amit ők alkalmaznak, ami az ember igazságérzetét fölöttébb irritálja. Vagyis például miközben ön retteg a gárdafelvonulástól, az enyingi cigánybanditák Siófoki erődemonstrációja egyáltalán nem zavarja. Én nem vagyok egy született zsidógyőlölő de nem tudom, hogy van az, hogy akárhányszor valamilyen liberális gondolkodó a magyarságot becsmérli (pl. Tamás Gáspár a Mortimer ügy kapcsán), arról előbb utóbb kiderül hogy szegről-végről zsidó származású. Namármost ha ezeket a nagy gondolkodókat zavarja a veszett antiszemitizmus, akkor legyenek szivesek ők is egy kicsit visszavenni a heveskedésükből. Hogy van az, hogy magát annyira irritálja a cigánygyűlőlet, de az nem zavarja ha idős magyar embereket ölik, terrorizálják, verik, kirabolják, becsapják az etnikum tagjai? Az ő érdekükben ki szólal meg, melyik liberális gondolkodó? Melyik politikus látogat el egy magyar ember temetésére, ha azt cigányok verték agyon, mint legutóbb Budapesten? Senki? Miért, magyarból van elég, értünk nem kár? Azt se hallottam, hogy valamelyik politikus felszólalt volna ezügyben, cigány rasszizmusról nyilatkozva. Ja és mégvalami: mikőzben erőltetik az integrált oktatást ezáltal rengeteg konfliktushelyzetet előidézve, aközben gyúrcsány Münchenben tanittatja a gyerekeit. Na, ez aztán képmutatás a javából: paraszt gyereknek cigányterror, úri gyereknek elitiskola. Nem az zavar hogy vannak liberális és balos gondolkodók, de nehogy már ők legyenek a mérvadók! Elég volt belőlük, köszönjük szépen őket látjuk a kereskedelmi tévékben, őket hallhatjuk naphosszat a kossuth rádióban, de most már nagyon eljött az ideje, hogy eltakarodjanak. Megköszönjük a nemzet tönkretevéséért történő erőfeszitéseiket, de ha lehet most már csomagoljanak és menjenek haza. Vagy ha nem tetszik nekik a mindennapi valóság - gyúrcsány szavaival élve, el lehet menni, el lehet hagyni az országot mindenki szabad lehet mind a madár.

Hozzászólt: Trixi / Kedd, 2009. október 27., 00.06 Válaszoljál rá!

Válasz Trixinek!

Mindig és mindenhol bátran vállalom a nevem!
Sajnálom, ha nem érti. A Trixi a nevem rövidítése. Tehát a keresztnevem: Beatrix
A hangnem, amit megenged magának az döbbenetes.
Lehet más a véleménye, de azt normális hangnemben is lehet közölni.

Hozzászólt: Válasz Trixinek / Hétfõ, 2009. október 26., 23.49 Válaszoljál rá!

Azt irja: "Azon is csodálkozom, sokan rágalmaznak itt, de a saját nevén nem igazán jelentkezik-ír senki. Miért? Mitől félnek? Miért nem merik nyíltan vállalni a véleményüket? Ez nem gyávaság? Szerintem az!". Mondja maga h.ülye vagy csak teszi magát? Maga saját nevén ir? Az milyen név hogy trixi? Maga miért nem mer saját néven irni? Irja ki, hogy Bodor vagy Tamás Gáspár Miklós vagy mittudom én melyik másik liberális gondolkodó. Ha olyan bátor, hadd tudjuk meg a szép nevét! Vagy gyáva? Mi ad Isten, kezdenek félni a komcsik! Jó felé haladunk!

Hozzászólt: Trixi / Hétfõ, 2009. október 26., 23.44 Válaszoljál rá!

Itt valóban kisebbségben vagyok, de azért válaszolok.
Nem mondtam, hogy B.P. maga a tökély. Ilyen ember nem létezik! Ő is olyan ember, mint mindenki, vannak jó és rossz tulajdonságai. Ez természetes.
Hogy Ő MILYEN, NEM TUDOM, EZÉRT ÁLTALÁNOSSÁGBAN VÁLASZOLOK
Értékrend lehet: Szociális, mint család, hűség, szeretet...
LEHET AZ ALKOTÁS, A VERSENY, A TELJESÍTMÉNY...
(BOCSÁNAT, A BETŰ VÁLTÁSÉRT)
Lehet az egészség, mint legfőbb érték
Lehet a másik ember megsegítése, támogatása...
és még sorolhatnám, de minek is?
...........
Mi a Te értékrended?

Hozzászólt: Szinusz @Trixinek / Hétfõ, 2009. október 26., 23.09 Válaszoljál rá!

Trixi,kisebségben vagy.
Ha be akarod bizonyítani hogy B P maga a tökély, sorolj fel 5 szót mint értékrendet az életben.Gondolom nem a nemzeti értékekkel akarod kezdeni a listád.

Hozzászólt: Trixi / Hétfõ, 2009. október 26., 22.38 Válaszoljál rá!

HAIo!

Ez a beírás Téged minősít...

Hozzászólt: HAIo / Hétfõ, 2009. október 26., 22.18 Válaszoljál rá!

Trixike! Már 2004 óta időről-időre sikerül belebotolnom a gyurcsányista patkánylégió erdélyi csataegereibe, mint amilyen te is vagy. Az élet legtermészetesebb dolga az olyan selejtes emberanyagok, embermaradékok tevékenysége, mint te, illetve Bodor. Ez csak erősebbé teszi a nemzettestet. Én anyaországi vagyok, és nagyban emlékszem, ahogy éveken át megszálltátok a DotHU-s szférát, büszkék voltatok arra, hogy erdélyi gyurcsánybolsevikok vagytok, az MSZP-nek és az SZDSZ-nek kampányoltatok. Utólag persze kiderült, hogy alig voltatok 100-an, 100 forintos órabéren, Nyakóval és Szekubécivel a hátatok mögött, de rendesen megingattátok a normális emberek hitét az erdélyi magyarságban. De ennek így kellett lennie, és jól tudjuk már, hogy lehet az ember őslakosként vlahia nyomorgatott zabiállampolgára, lehet stockholm-szindrómás, de részünkről nem számíthat automatikus elfogadásra. Előbb be kell minden egyes magyarnak, innen és mindenhonnan a túlról, bizonyítania, hogy nem egy káros betegség, legyen az egy szellemi üszök, mint cikkíró Singer, vagy csak egy destruktív zsoldosdroid, mint te. Singer Pálnak pedig ajánlom, ne a magyar zsidógyűlölet száz árnyalatába révedve alukáljon el esténként, hanem a zsidógyűlölet kismillió okára koncentráljon éber állapotában. Csak a téma szakmájába vágó vetületéhez egy kis ajánlott irodalom: Esterházy: Hogyan gondozd a magyarodat, Spiro: Jönnek..., Regős levelei stb.

Hozzászólt: Trixi / Hétfõ, 2009. október 26., 21.51 Válaszoljál rá!

"Ixirt"-nek:

Én úgy mondanám, hazajött.

..........
Azon is csodálkozom, sokan rágalmaznak itt, de a saját nevén nem igazán jelentkezik-ír senki. Miért? Mitől félnek? Miért nem merik nyíltan vállalni a véleményüket? Ez nem gyávaság? Szerintem az!

Hozzászólt: Trixinek / Hétfõ, 2009. október 26., 21.31 Válaszoljál rá!

Kedves Trixi!
A hozzaszolok tobbsege ebben az orszagban el mig Bodor elvtars elmenekult , mikor mar nem tetszett a dolog.A tobbseg maradt, mert nem voltak komcsi kapcsolatai az orszag elhagyasara,tehat mi valoban ismerjuk az elvtarsadat.

Hozzászólt: Trixi / Hétfõ, 2009. október 26., 21.15 Válaszoljál rá!

CSAK GRATULÁLNI TUDOK A LAP SZERKESZTŐINEK, MODERÁTORAINAK, HA ITT EZ A STÍLUS URALKODIK!

Hozzászólt: Próbacsendőr / Hétfõ, 2009. október 26., 20.47 Válaszoljál rá!

Érdekes eme iromány. Ami engem személy szerint gondolkodásba ejt, hogy vannak emberek, akik a világ legszebb nyelvén, rágalmazzák, mocskolják, a magyar nemzet megmentőit/megmentőét. Szégyen. Beszéljenek románul. Hajrá. Elefántcsont tornyukból osztják az észt, megmagyarázzák a megmagyarázhatatlant is, mert Ők a művelt, józan felfogású humanista és demokrata világpolgárok. Ezzel csak az a baj, hogy nem csak a "vezéreket" nézik hülyének, hanem egy csodálatos nemzeti gondolat támogatóit, követőit is. Tényleg 1 millió ostoba, műveletlen, otromba nyilas élne a csonka Honban? Kétlem.. Amíg erre keresik a magyarázatot, a humanista észérveket pro és kontra, addig legyenek szívesek felszállni a Ferihegy2-n a menetrend szerint Tel-Aviv-i járatra. Kérem vigyázzanak ITT, építő munka zajlik, szocionista naplopóknak helye nincs. Alászolgája.

Hozzászólt: @evalajos & trixi / Hétfõ, 2009. október 26., 20.03 Válaszoljál rá!

Először is leszögezem: egyetértek veletek! Menjetek innen ... egyenesen Tel Avivba ha lehet. Ne magyarázkodjatok: ti és a baloldali politikus testvéreitek bizonyitottak már! Magyarázatnak nincs helye! Akkor hát marad az amit oly jól tudtok: vagdalkozzatok, nácizzatok, gyűlölködjetek. Merthát ti vagytok az igazi humanista hazafiak, ti és elvtársaitok uralma alatt virágzik Magyarország, soha nem volt ilyen szoros a szétszabdalt magyarság közti kapcsolat. Ha tényleg lesztek olyan kedvesek, hogy valóban elhúzzatok (melegebb vidékekre, de nem Afrikába...) talán adtok egy utolsó esélyt a meggyötört magyarságnak, egyébként erősen az az érzésem, hogy népünk végveszélyben van ha még sokáig ti irányitjátok a nemzet sorsát.
UI. Természetesen kedves trixi, jól tudom, hogy Bodor hol született, de az élete java részét Erdélyben töltötte, ezért bátorkodtam őt külhoninak nevezni. Kössél bele másba, ha lehet!

Hozzászólt: evalajos / Hétfõ, 2009. október 26., 19.47 Válaszoljál rá!

Kedves Trixi!

Ne szólj semmit, ne magyarázkodj. Ezek az emberek nem ismerik Bodor Pál munkásságát. Ezek az emberek - pedig itt élnek - eltanulták a legordasabb eszméket, szavakat, - ezektől az emberektől félre kell állni.
Kiváló tanítványai a gyönyörű hölgynek, Morvai Krisztinának, aki farkasmosolyával, rendíthetetlenül hajtogatja azon elveit, ami miatt halálos, végzetes sors jutott a lezsidózott emberek ezreinek.
Aki az alant felsorolt szavakat ismeri csak, annak nem szerepelnek szókincsében a humanizmussal kapcsolatos kifejezések - vagy ha igen, negatív előjellel - és a sulykolt, nem is saját gondolat, szajkózott szöveg.
Észérveket ne várj. És ne is vitázz. Itt az embertelenség az úr, és a pokol törvényei. Menjünk innen.

Hozzászólt: Kotc Péter / Hétfõ, 2009. október 26., 19.03 Válaszoljál rá!

Palkó! Miután kilötyögtetted szellemed minden magját erre a fél oldalacskára, nem érezted, hogy el kéne bujdosnod még önmagad elől is? Ott kezdődik az érdekesség, hogy szerinted a zsidók és a baloldaliak, amikor álló nap ezzel a jelenséggel kapcsolatban borul szájukról a szó, tulajdonképpen nem is zsidók és baloldaliak, hanem mindannyian humanisták. Aztán kiderül, hogy Morvai Krisztinát is teljesen rossz polcra tettük, mert zsidótól zsidó fattyai vannak, anyja révén pedig maga is egy jiddise máme. Genetikailag öngyűlölő, de egzisztenciális okai is vannak. Nagyon összeszedetten zsidóztál egyet. Amúgy csupán két okát látom annak, hogy ne küldjelek vissza a nyüves odvad állatrejtekébe, ahonnét előrángatott a rossz sors: egy tehát, hogy tudja a f#szom, ki is ez a nímand, kettő pedig, látva a deres fotóját, nincs kétség, hogy az a nap, amelyik beérleli a mi vetésünk utolsó kis hasznát is, neki már csak a gyomos sírhantját melengeti

Úgyhogy kívánod neked a maradéknyira minden jót!

Hozzászólt: Ixirt / Hétfõ, 2009. október 26., 16.15 Válaszoljál rá!

És hol vannak az észérvei, Trixi?
Bodor Pál Temesváron nőtt föl, és romániai életpályát futott be, amíg el nem ment onnan, ahol - vele ellentétben - az általa addig felmagasztaltak vezett országban nagyon sokan maradtak.

Hozzászólt: Trixi / Hétfõ, 2009. október 26., 13.14 Válaszoljál rá!

Én ezen a nagy gyűlöleten tűnődöm.
Miért is? Sokat nem tudnak a blog írójáról semmit.Olvasom hogy "Bodor Pál erdélyi származása ellenére ".., téves információ! B.P. ...júliusában született Budapesten, a nagyapja, a nyilasok meggyilkolta léczfalvi Bodor Pál igazgatta Siesta szanatóriumban. (a mai Onkológia Intézet-ben).
"Nekünk most is fáj 2004 december 5", elhiszem, de B.P. nagyon sokszor leírta már, hogy az állampolgárság megadása mellett szavazott, és nem ellene! Akkor most mit is rónak a szemére?
"magyarellenes tevékenységéért", ez mi? messziről bármit lehet mondani, rágalmazni..lehet a magyar gárdával riogatni embereket?,Lehet megfélemlíteni? a Tiltás ellenére lehet masírozni a egyenruhában? lehet zsidózni, cigányozni? Sorolhatnám..., de fanatikusoknak minek.A gyűlölet az nagy, de miért is-kérdem. Nem demagóg szövegek kellenek, hanem ész érvek, pró-kontra.

Hozzászólt: Anonim / Vasárnap, 2009. október 25., 22.31 Válaszoljál rá!

Valoszinuleg a laptulajdonos es Bodor Pal azonos elvekeben hisznek.

Hozzászólt: jobb szélről / Vasárnap, 2009. október 25., 21.39 Válaszoljál rá!

Bodor (Singer) Pál (aki 1974-ben még így dicsőítette Ceausescu kommunizmusát: "társadalom atomereje, Párt!") Csurka István után maga is lezsidózza Morvai Krisztinát. Teszi ezt egy hitelesnek nemigen tekinthető forrásra (a világhálón keringő szövegre) hivatkozva. Ez mindent elmond Bodor (Singer) Pál erkölcsi és szellemi mélységeiről.Bodor (Singer) Pál természetesen nem száll vitába Morvai Krisztina állításaival, tényközlésére nem tényekkel, érvekkel válaszol, hanem jelzőkkel. Ez jellemző zsidó-komcsi taktika, az összes világhálós vitafórumon ez folyik.
Elég szomorú, hogy Bodor (Singer) Pál Erdélyben mérgezheti a lelkeket. Bodor (Singer) Pálnak semmi keresnivalója a tisztességes tömegtájékoztatásban. Egy eljövendő keresztény-nemzeti Magyarországon Bodor (Singer) Pál, miután letöltötte magyarellenes tevékenységéért kirovandó börtönbüntetését, kizárólag mellékhelyiség-takarítóként, éjjeliőrként, jegyszedőként, utcaseprőként képzelhető el.

Hozzászólt: jobb középről / Vasárnap, 2009. október 25., 21.19 Válaszoljál rá!

Bodor írása színvonaltalan, minősítései, kliséi - az általa óhajtottnál - inkább ellentétes hatást érnek el. BZSA helyesen elemzi írását. Külön öröm, hogy egyre többször jelenik meg magyar publicisztikákban, hogy a magyar zsidóságot nem lehet a baloldallal azonosítani. Az országot tönkretevő baloldal a valamikori zsidó nagytőkét és polgári osztályt is tönkretette. Mégis, a politikai közbeszéd fősodrában, a véleményformálók ajkán zsidó csak baloldali lehet, a jobboldali (ha valóban jobboldali, pláne, ha nemzeti érzelmű) pedig csak szélsőséges, fasizmussal, nácizmussal kokettáló, és legalábbis potenciális antiszemita. (Teljesen mindegy, hogy milyen származású. Ha történetesen zsidó, akkor még sajnálkoznak is rajta, öngyűlölőnek nevezik, és származásának széles nyilvánosságot adnak, ezzel is lejáratva a szerintük zsigeri antiszemita jobboldal előtt, akihez egyébként tartozónak érzi magát.) Ezt az alaphelyzetet fűszerezi, hogy Izraelnek vannak nemzeti céljai, az izraeli tőkének konkrét érdekei, és, az ezzel, többnyire üzletileg, szemben álló hazai érdekeket a baloldal - politikai haszonszerzésből - időnként (szinte mindig) igyekszik olyan antiszemitizmusnak feltüntetni, amelytől csak ő képes megvédeni a magyar zsidóságot, az izraeli és más külföldi tőkebefektetéseket. Egyre több írás foglalkozik a témával, és egyre több ember szeme nyílik ki. Ez a manipuláció nem folyhat a végtelenségig. Már 1939-ben volt aki ezt jól látta. Idézek Tábor Béla: A zsidóság két útja c. könyvéből:
"...Nem engedhetjük, hogy külső támadások kovácsoljanak bennünket "egységessé", nem fogadhatjuk el a külső támadásokat ürügyként egy rossz szolidaritáshoz, amely útját állja a zsidóság belső, tisztító szelekciójának és végül oda vezet, hogy a terméketlen dac és vak defenzíva kerülő útjain valóban ellenséges szempontok határozzák meg a zsidóság magatartását. Az egység csak saját akaratunk egysége, a szelekció egysége lehet. Olyan zsidóságot akarunk, amelyhez hozzátartozni áldozat és dicsőség; és aki ezt a zsidóságot nem vállalja, azt a zsidóság sem vállalhatja."
Valószínűleg Bodor Pál nem olvasta a könyvet, vagy ha olvasta is, ő már azon az úton van, amely Tábor Béla szerint a halál útja.

Hozzászólt: TBP-nek / Vasárnap, 2009. október 25., 07.34 Válaszoljál rá!

BP zsidó nemzettársaival törődött ebben a jegyzetében. Vagy ez nem nyilvánvaló?

Hozzászólt: Zsuki Rádios / Szombat, 2009. október 24., 00.58 Válaszoljál rá!

Palika, kedves szüleidnek mi lenne a véleménye a
te hatványozott cionista véleményalkotásodról és a szélsöséges magyarellenességedröl?
A te álláspontod nem baloldali hanem teljesen
alaptalanul tekintélyromboló és a tényeket semmibe vevö módon vagdalkozó(valodi komenista).Gyávaságod igazolják irásaid.

Hozzászólt: TBP / Péntek, 2009. október 23., 22.43 Válaszoljál rá!

Ó igen, ő is és többi baloldali értelmiségi és politikus is veszettül törődnek velünk, valósággal mardossa őket az aggódalom. Figyelmesen elolvastam a jegyzetét, de őszintén bevallom nem leltem rá azokra az elemekre ami a nemzettestvérekkel való törődést sugallná számomra. Ön a halálos veszélyt sugalmazó gúnyos mosolyról ir. Tudja mi jutott nekem ebből eszembe? A pöffeszkedő horn gábor magabiztos mosolya amikor azt nyilatkozta, hogy igenis helyesen tették, hogy gárdásokkal riogatva kampányoltak az EU választásokon. Vagyis leegyszerűsitve: magyarokkal riogatták a magyarokat. Hogy milyen sikerrel? Hála Istennek kiderült... Na erre a horngábori mosolyra mondtam, ha sokáig az ilyenek vezetik Magyarországot, belőlünk csak történelem marad. Hogy miért szimpatizálják sokan a külhoni magyarok közül a Jobbikot? Nem, nem a cigányellenes retorikájáért, vagy az esetleges antiszemitizmusáért. Hanem pl. azért, mert a Fidesztől vagy a többi pszeudo-nemzeti párttól eltérően nem csak a másodrangú állampolgárságot adnák meg nekünk nagy kegyesen, a magyarverésekre azonnal reagálnak nem úgy mint a többiek akik igyekszenek nem észrevenni a tragikus eseményeket, az október 6. -ai megemlékezésen csak ők álltak ott az emlékmű mellett, és még sorolhatnám a példákat hosszasan.

Hozzászólt: B.Robi / Péntek, 2009. október 23., 21.43 Válaszoljál rá!

Igaz..

Hozzászólt: Szinusz / Péntek, 2009. október 23., 16.40 Válaszoljál rá!

Ezzel az írásával sokmindenkit megsért,főleg a határon túliakat.Remélem nem felejti el hogy Ön is az volt.Nem kétlem és nem vitatom hogy a szélsőjobb elitélendő, de ebben az írásában kedves Pál egy kicsit balra csúszik,szinte a sértő peremig.Nekünk most is fáj 2004 december 5 ,és ezt nem tekintem jobracsúszásnak vagy szélsőségnek.

Hozzászólt: TBP-nek / Péntek, 2009. október 23., 09.07 Válaszoljál rá!

Ha figyelmesen elolvassa a szerző jegyzetét, akkor azonnal meglátja, hogy Ő igen is törődik nemzettestvéreivel. Sőt!

Hozzászólt: Tűnődöm Bodor Pálon / Péntek, 2009. október 23., 00.58 Válaszoljál rá!

Én sem egészen értem, hogy Bodor Pál erdélyi származása ellenére hogyan vált a gyúrcsányista-horngáborista liberál-bolsevik nemzetáruló társaság szekértolója. Soha de soha az anyaországi hatalom nem hagyta annyira magára a határokon kivül rekedt nemzetrészeket, soha de soha nem volt annyira gyors a magyarság beolvadása, számbeli veszteségei már túllépték az aggasztó méreteket. Nap mint nap verik, alázzák, nyelvében ellehetetlenitik e tragikus sorsot átélő nemzetrészeket, de nem, ez nem zavarja a szocialista-liberális kormányzatot, ez nem zavarja Bodor urat sem. Őn nem emeli fel szavát nemzettestvérei érdekében (ahogy nem emelte fel szavát a Bolyai egyetem beolvasztása ellen sem), öket nem félti a mindennapi fizikai és pszihikai aggressziótól. Minek is, hisz megérdemlik a kiadós veréseket, megalázásokat amilyen mocsok rasszisták! Ön és hőn szeretett baloldali politikusait kedves Bodor úr nem érdekli, hogy magyarverések vannak Szabadkán, Kolozsváron vagy legutóbb Nagyváradon. Nem, ez nem fáj önöknek és soha nem is fog fájni. A magyarság egy elhanyagolható tényező a baloldali elvtársainak, dehát ez nem is meglepő ha a arra gondolunk milyen mocskos magyarellenes propagandát folytattak ezek a politikusok a kettős állampolgársági referendum előtt. Az sem volt számunkra egy keresztényi gesztus, akkor önök sem törödtek a humanismus elveivel. Valószinüleg gyúrcsány is tudta, hogy milliókat aláz meg amikor 22 millió beáradó koldus-csőcselékkel riogatta a magyar szavazókat. De az bezzeg nem zavarta a baloldali veszélyeztetett értelmiségieket, még az olyanokat sem akiktől már csak külhoni származásuk miatt is némi egyűttérzést várnánk a kinnrekedt magyarok irányába. Úgy, hogy engem nem Morvai Krisztina és társai aggasztanak, engem az aggaszt, hogy ha a baloldali veszélyeztetett politikusok még sokáig hatalmon maradnak magyarhonban, akkor mi el vagyunk veszve!

Hozzászólt: prixi / Csütörtök, 2009. október 22., 11.11 Válaszoljál rá!

Nyüszítetek komcsik, mikor tűntök el a francba? Az élen Bödör elvtárssal.

Hozzászólt: romaniai / Csütörtök, 2009. október 22., 09.58 Válaszoljál rá!

Bodor elvtars.Nemvagyok mas nemzet gyulloloje.De tesek mar megnezni,Magyarorszagot ki vitte ebbe a hejzetbe,ki arusitota ki az orszagot,es kinek?

Hozzászólt: Trixi / Szerda, 2009. október 21., 22.55 Válaszoljál rá!

Szépség és a szörnyeteg egy személyben!

Hozzászólt: "Ünnep" ismétlődik? / Szerda, 2009. október 21., 22.40 Válaszoljál rá!

Morvai Krisztina: Guantanamo Magyarországon?

Tisztelt Draskovics Tibor Miniszter Úr!

Ön felhívást tett közzé, amelyben „ajánlja, hogy ne zavarják meg az október 23-i rendezvényeket”.

Én ugyanezt ajánlom Önnek, továbbá kormánya tagjainak és a rendőrségi vezetőknek. A „rendszerváltás” óta eltelt időben ugyanis nem a gyülekezési jogukat gyakorló polgárok, hanem önök, azaz az MSZP – SZDSZ-kormány, illetve a rendőrség vált hírhedtté arról, hogy az 1956. évi forradalomra emlékező közterületi rendezvényeket nem csupán „megzavarták”, hanem vérbe fojtották. Ma már bírói ítéleti bizonyossággal tudjuk - hiszen a sorra felmentéssel végződő koncepciós büntetőeljárásokban a bíróság megállapította -, hogy 2006. október 23-án nem a felvonulók kezdték az erőszakot, hanem a rendőrök, nyilvánvalóan a kormány irányítása alapján. (Egyebek mellett délután az Alkotmány utca és Bajcsy-Zsilinszky út sarkánál, de már jóval előbb, a reggeli órákban is.) Jogerős bírósági ítéletek állapították meg, hogy ártatlan emberek sokaságát bántalmazták a rendőrök lövöldözéssel, tonfával, gumibottal, puszta kézzel és rugdosásokkal. Nagyszámú ártatlan embert állítottak elő, börtönöztek be és kínoztak meg, valamint tettek ki évekig tartó alaptalan eljárásoknak. A vérengző rendőrök az ön politikustársaitól dicséretet, jutalmat kaptak. Mindennek a célja nyilvánvalóan az emberek megfélemlítése s a politikai véleménynyilvánítás lehetetlenné tétele volt.

Az ön által irányított rendőrség azóta is folyamatosan, rendszeresen és súlyosan sérti meg a magyar emberek méltóságát és emberi jogait. Legújabb módszerük, hogy terrorcselekmény „gyanújával” úgy börtönöznek be embereket - Budaházy Györgyöt és további 15 személyt, férfiakat és nőket -, hogy az alkalmazott módszerek (ideértve az ön bizonyítékot koholó tevékenységét és a fogvatartottak teljes jogfosztását) részben az ötvenes évek Magyarországára, részben a Guantanamóban tapasztaltakra emlékeztetnek.

Amint az például az ön egyik politikustársának gyalázatos nyilatkozatából kiderül (http://mszp.hu/belfold/bovebben/kik-allnak-a-magyarorszagi-terrorszervez...), ma már nem is titkolt céljuk, hogy az emberek megfélemlítésén túl elérjék az új erő, a Jobbik megsemmisítését, „terrorista szervezetté kikiáltását”. A politikai ellenfeleik titkosszolgálati eszközökkel, koholt bizonyítékokkal, koncepciós büntetőeljárásokkal történő megsemmisítésével ön és társai a totális diktatúra kiépítésére törekszenek annak érdekében, hogy a nemzeti vagyon kiárusítása, az ország eladósítása és tönkretétele, az embereknek az otthonuktól, munkahelyüktől, vagyonuktól és reményeiktől való megfosztása folytatódhasson.

Tájékoztatom, hogy a magyarországi emberi jogi krízishelyzetről, az október 23-án várható újabb rendőrterrorról, a Budaházy-ügyben tapasztalt durva jogsértésekről az Európai Parlament most kezdődő plenáris ülésén fel fogok szólalni és „Guantanamo Magyarországon?” címmel nemzetközi sajtótájékoztatót tartok. Ragaszkodom ahhoz, hogy európai parlamenti képviselőként, az EP Szabadságjogi, Rendészeti és Igazságügyi bizottságának tagjaként Budaházy Györgyöt és a többi politikai foglyot meglátogathassam, ügyük állásáról és a velük való bánásmódról közvetlenül tájékozódhassak.

Közlöm önnel és társaival továbbá, hogy az október 23-i budapesti rendezvényekre nemzetközi emberi jogi megfigyelőket hívtunk, ennélfogva úgy próbáljanak meg ismét erőszakot alkalmazni, hogy tudják: a tömegben egyebek mellett több európai parlamenti képviselő is lesz, belföldi és külföldi egyaránt.

Szíveskedjen felszólítani az ön irányítása alatt álló rendőri vezetőket, hogy a végrehajtó rendőri állománynak ne adjanak bűncselekményt megvalósító parancsokat. A végrehajtó rendőri állományt ezúton is kérem, hogy tagadják meg a bűncselekményt megvalósító parancsok végrehajtását.

Kérek minden olyan magyar embert – Magyarországon és a határainkon túl élőket egyaránt – akik Hazánk sorsa miatt aggódnak, hogy hívjanak minél több külföldi megfigyelőt október 23-ára Budapestre. Kérem a nyugati magyarságot és külföldi barátainkat, hogy jöjjenek a fővárosba velünk együtt emlékezni és jelenlétükkel biztosítani, hogy a hatalom ne merjen ismét erőszakot alkalmazni legszentebb nemzeti emléknapunkon. A külföldi állampolgárok jelentkezzenek be nagykövetségeiken és kérjék, hogy diplomatáik minden lehetséges eszközzel - így a magyar kormánynál közbenjárva - gondoskodjanak arról, hogy egy európai uniós tagállamban 2009-ben ne eshessen bántódásuk azért, mert a világtörténelem egyik legkiemelkedőbb eseményére, a magyar forradalomra kívánnak emlékezni és a megfenyegetett, jogaiban sokszorosan megtiport magyar emberekkel kívánnak szolidaritást vállalni.

Mindenhol a világon a „Magunkfajták” vannak többségben: a kisgazdák/kistermelők, kiskereskedők, családi vállalkozók, állami alkalmazottak. Emeljük fel végre a fejünket és ne hagyjuk, hogy ugyanannak a láthatatlan „Birodalomnak” a helytartói a tisztességes munkából élőket kifosztó bankjaikkal, a gazdákat tönkretevő hipermarket-láncaikkal, a multinacionális cégeikkel és tonfáikkal, gumilövedékeikkel megfosszanak bennünket szabadságunktól, méltóságunktól, emberhez méltó életünktől. Ne hagyjuk, hogy az elnyomás ellen fellépőket szélsőségesnek, fasisztának, terroristának bélyegezhessék és ellenállásukat megtörjék. Fogjunk össze és mutassunk erőt! Kezdjük itt Budapesten, 2009. október 23-án.

Jelen levelemet a Budapestre akkreditált nagyköveteknek is megküldöm azzal a kéréssel, hogy a magyarok gyülekezési jogát most is szíveskedjenek ugyanazzal az odaadó szenvedéllyel védeni, mint a „melegfelvonulás” kapcsán tették.

Adjon az Isten szebb jövőt!

Budapest, 2009. október 19.

Dr. Morvai Krisztina
a Jobbik EP-képviselője

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu