Arad | Fehér | Hunyad | Krassó | Temes
Jelenidő  |  Álláspont  |  Krónika  |  Sport  |  Gazdaság  |  Kultúra  |  Ifi  |  Egészség  |  Hitélet
Kedd, 2020. január 28., 00.20

Lügenpresse

Írta: Chirmiciu András
2019. augusztus 08., 04.00 Csütörtök
Brutális gyilkosság sokkolta Németországot a múlt héten, amikor egy afrikai migráns Frankfurtban a beérkező vonat elé lökött egy nőt és nyolcéves gyermekét, melyben a gyerek szörnyethalt.

Néhány nappal később Stuttgartban hasonló eset történt, amikor egy arab migráns szamurájkarddal gyilkolt meg egy kazahsztáni eredetű férfit. Az utca kellős közepén, fényes nappal, járókelők és az áldozat 11 éves kislányának szemeláttára. A sokkoló gyilkosságról videófelvételek is készültek, melyek felkerültek az internetre, és körbejárták a világot. A multikulturalizmus eme újabb gyöngyszemével a külföldi sajtó is részletesen foglalkozott, nemcsak Európában, hanem az USA-ban is.
Az európai embert sokkoló barbarizmus ügye azonban nem jutott az adófizetők pénzéből fenntartott német közszolgálati (!) médiáig, az ARD és a ZDF műsoraiban szót sem említettek róla. Sem a hírekben, sem a magazin jellegű műsorokban! Aminek nyomán az egyik német folyóirat kérdéssel fordult az országos televíziós csatornák vezetőségéhez: ha a New York Times is nagy terjedelemben számolt be a brutális gyilkosságról, az arról készült videófelvételek keringenek az interneten, akkor a német közszolgálati média miért nem tájékoztatta nézőit minderről? A „közszolgálati” média vezetője szerint azért nem foglalkoztak az üggyel, mert személyes indíttatású bűncselekmény volt, melynek nincs össztársadalmi relevanciája!
Nincs tehát össztársadalmi relevanciája! Legalábbis abban az országban, ahol a szörnyűség megtörtént, s amelynek lakossága nap mint nap tapasztalja a „Wilkommenskultur” következményeit. Holott a gyilkosról kiderült, hogy a 2015-ös nagy migránsáradat idején érkezett Németországba, szírnek hazudta magát, annak alapján kapott menedéket, pedig jordániai állampolgár, aki elvileg nem lett volna jogosult politikai menedékre! Ráadásul életkoráról is hazudott. Azóta a rendőrség előtt is ismertté vált, különböző bűncselekményeket követett el, még börtönben is ült egy ideig! Emberek szeme láttára gyilkolt az utcán, hamis adatok alapján érkezett illegálisan, az ügynek mégsincs össztársadalmi relevanciája! Nehogy már a lakosság elgondolkodjon a német nyílt kapuk bevándorlás-politikán, netán kérdéseket vessen fel a harmadik világból származó tömeges bevándorlással párosuló „kulturális gazdagítással” kapcsolatosan. Amikor a német politika nagy részét és a sajtót szinte 100%-ban uraló balliberálisok megmondták, hogy a bevándorlók mekkora áldást jelentenek! Nehogy már a valóság alapján megkérdőjelezzék az egyetlen üdvözítő igazságot, amit évtizedek óta beléjük sulykolnak.
De hát 2016-ban a német sajtó a kölni „szilveszteri buliról” is mélyen hallgatott, az eltussolás azonban lehetetlenné vált, amikor a tömeges molesztálások női áldozatai az internetes fórumokon tették közzé borzalmas tapasztalataikat, a világháló révén a hírek pedig bejárták a nagyvilágot. Akkor a német társadalom Lügenpresse (hazug sajtót) kiabált, azóta a helyzet keveset változott. A német sajtó továbbra is ideológiai propagandát folytat, a tények bemutatása helyett a hangsúlyt a „politikailag korrekt” üzenet átadására fekteti. A német sajtó rengeteget foglalkozik például a demokrácia magyarországi és lengyelországi állítólagos halálával, a jobboldali populizmus állítólagos fenyegetésével és hasonlókkal. Még László Petra 2015-ös állítólagos migránsgáncsolásának is volt „össztársadalmi relevanciája”, a migránsbűnözésnek viszont nem, még akkor sem, ha valós veszélyt jelent a társadalom számára. Ha a valóság nem felel meg a balliberálisok ideológiailag túlfűtött felfogásának, akkor annál rosszabb a valóságnak nevezett, nyilván haladó szemlélet szerint.
Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu