Arad | Fehér | Hunyad | Krassó | Temes
Jelenidő  |  Álláspont  |  Krónika  |  Sport  |  Gazdaság  |  Kultúra  |  Ifi  |  Egészség  |  Hitélet
Kedd, 2020. január 28., 00.10

Mindennapi terror

Írta: Chirmiciu András
2019. augusztus 05., 06.00 Hétfõ
Düsseldorfban a múlt hét végén a rendőrségnek harmadszor kellett kiürítenie és bezárnia a helyi strandot a migránsok miatt. Az észak-afrikai hátterű migránsok falkákba tömörülve tűrhetetlenül viselkedtek, ismételten molesztálták a nőket, kisajátították a csúszdákat, erőszakosan léptek fel azon németek ellen, akik használni szándékozták azt, ordítoztak, agresszívak voltak, megtámadták a rájuk szóló úszómestert, biztonsági őröket és egyszerű strandolókat. A strand személyzete nem bírt a túlerőben lévő (400 fős csoport!) fiatal migránsokkal, kénytelen volt kihívni a rendőrséget – harmadszor kevesebb, mint egy hónapon belül.

A „kulturális gazdagítás” nyomán a németországi úszómesterek szövetsége nyílt levélben tiltakozott. Több strand jelentette be, hogy ezentúl csak személyi igazolvánnyal lehet bejutni. A személyi azonosságot igazoló iratok felmutatása mindenki számára kötelező, az európaiaknak is, nemcsak a muszlim és színes bőrű migránsoknak, különben a balliberálisok és sajtójuk torkukszakadtából diszkriminációt üvöltenének.
Mindez mégis csak amolyan kellemetlen gyermekcsíny, a multikulturalizmus véresebb formákat is öltött Németországban. Hétfőn a frankfurti pályaudvaron egy afrikai migráns találomra a beérkező vonat alá lökött egy nyolcéves kisfiút és édesanyját. A nő az utolsó pillanatban el tudott ugrani a szerelvény elől, gyermeke azonban szörnyethalt. A tragédia sokkolta Németországot, főleg, hogy nem az első, július 20-án Voerdében egy migráns szintén a vonat alá lökött egy 34 éves nőt, aki szörnyethalt.
A hatóságok kiderítették, hogy a frankfurti gyilkos illegálisan érkezett Európába 2006-ban, két évvel később pedig menedékjogot kapott Svájcban, ahol eddig „a sikeres társadalmi beilleszkedés mintapéldájaként” tartották számon, legalábbis Horst Seehofer német belügyminiszter szerint. Ha így fest a migránsok „sikeres integrációja”, akkor még rágondolni is rossz, milyen lehet a sikertelen! Azonban a férfi az utóbbi időszakban több bűncselekményt követett el, a napokban menekült el Svájcból, ahol körözést indítottak ellene, mert késsel megfenyegette, fojtogatta és bezárta egy szomszédját.
Mindezek csupán júliusban történtek Németországban, a Wilkommenskulturnak köszönhetően. A lakosság terrorban él, a hatóságok tehetetlenek. A német rendőrség és titkosszolgálatok nyíltan megfogalmazott prioritása az állítólagos szélsőjobboldali alakulatok elleni fellépés, azokat hallgatják le és tartják megfigyelés alatt. A – majdnem teljes egészében balliberális kézben lévő – németországi sajtóban hasonló a helyzet: cikkek sorozata foglalkozik az állítólagos szélsőjobb veszéllyel, nagy teret szentelnek az ügynek, miközben az elképesztő méreteket öltő migránsbűnözéssel valahogy megfeledkeznek foglalkozni, s csak akkor kénytelenek szót említeni róla, amikor országos méretű drámákat már egyszerűen nem lehet eltussolni.
A német társadalomnak mindig mindent le kell nyelnie, elégedetlenségét és felháborodását magába kell fojtania. Ha valaki nyilvánosan szót emel a társadalomra zúdított „kulturális gazdagítás” ellen, akkor nyomban fajgyűlölőnek, rasszistának és hasonlóknak bélyegzi a csakis „független, objektív” balliberális sajtó.
Vajon a Wilkommenskultur lelkes támogatói, akik virágokkal, plüssmacikkal és tapssal fogadták 2015-ben a német pályaudvarokon az illegális migránsokat, vagy a Földközi-tengeren migránstaxikat üzemeltető „civilszervezetek” tagjai elgondolkodnak-e tetteik következményein? Hát a befogadást szorgalmazó, sőt, más országokra is ráerőszakolni kívánó, a V4-et „európai értékekből” állandóan kioktató német – és általában nyugati – politikusok? Tudnak-e egyáltalán nyugodtan aludni éjszaka?
Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu