Arad | Fehér | Hunyad | Krassó | Temes
Jelenidő  |  Álláspont  |  Krónika  |  Sport  |  Gazdaság  |  Kultúra  |  Ifi  |  Egészség  |  Hitélet
Csütörtök, 2022. december 01., 08.56

Köpni kell!

Írta: Nagyálmos Ildikó
2021. december 15., 16.28 Szerda

Viszonylag megnyugodtunk, amikor kiderült a kötelező iskolai teszteléseket megelőzően, hogy nem orrból, torokból vesznek mintát, hanem nyálteszttel ellenőrzik le, van-e a gyerekek szervezetében koronavírus. Aztán kezdődtek a bonyodalmak: ki végzi el, ki ellenőrzi a tesztek eredményét, mikor kinek kell beküldeni stb. A tanintézményeket választás elé állították: van-e rá lehetőségük, kapacitásuk, vagy inkább a szülőkre bízzák a heti kétszeri tesztelés elvégzését. Naná, hogy nagyon kevés oktatási intézmény vállalta be, senkinek nem hiányzott a plusz munka, felelősség, amikor a tanításra kellene koncentrálni, az elmúlt évek tananyagait, lemaradásait pótolni. Így az osztályfőnöktől két román nyelvű videóüzenettel megspékelve – amiben a szakemberek elmagyarázták, hogyan kell a nyálat rácsorgatni a tesztlapra – mi is megkaptuk a teszteket. Ehhez persze egy kis műanyag tölcsérecskét és egy pipettát is mellékeltek, nem mintha nem lehetne egy jól irányított célzással ráköpni a megfelelő helyre. A lányom rögtön ki is számolta, hogy csak a mi kis városunkban heti több tonna műanyaghulladék gyűl össze, ami szennyezi a környezetünket. Már a gyerekeknek is egyből feltűnt, hogy ez nem más, mint felelőtlen pénzkidobás, és teljesen fölösleges, arról nem is beszélve, hogy senki nem ellenőrzi, elvégezték-e a tesztet. A lányomtól tudom, s végül örömmel nyugtáztam, hogy ezekben a nehéz időkben sem veszett ki teljesen a játékosság és csintalanság a fiatalokból: néhányan még az iskolában megpróbálták, milyen eredményt produkál a teszt, ha fantát, kólát csöppentenek rá. Mi (elnézést, de teljesen kiment a fejemből) természetesen elfelejtettük elvégezni a tesztet, de valamelyik este ráköpött a gyerek, és kacarászva elszórakoztunk.

Aztán ezen a héten már csak egy tesztet kaptunk kézhez, mert amint kiderült, akadozik a szállítás, a kormányfő utasítására a miniszterelnök ellenőrző testülete is vizsgálja a tesztek beszerzésének ügyét. Az ellenőrző testület vizsgálódásának másik oka az, hogy az utólag leszerződött tesztek ára a két-háromszorosa az első tétel beszerzéséről szóló szerződésben szereplő összegnek. Már a gyerekek is – még ha tudat alatt is – tudták az elején, átláttak a szitán, hogy valami nem stimmel ezzel az egész teszteléssel. Amint bebizonyosodni látszik, ismét jó ürügy volt, hogy valakik a saját malmukra hajtsák a vizet, még jobban meggazdagodjanak az állam hátán, természetesen a mi pénzünkből.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Hozzászólt: BLANK ATM CARD / Vasárnap, 2022. október 09., 15.54 Válaszoljál rá!

GET RICH WITH BLANK ATM CARD, Whatsapp: +18033921735

I want to testify about Dark Web blank atm cards which can withdraw money from any atm machines around the world. I was very poor before and have no job. I saw so many testimony about how Dark Web Cyber hackers send them the atm blank card and use it to collect money in any atm machine and become rich. {DARKWEBONLINEHACKERS@GMAIL.COM} I email them also and they sent me the blank atm card. I have use it to get 500,000 dollars. withdraw the maximum of 5,000 USD daily. Dark Web is giving out the card just to help the poor. Hack and take money directly from any atm machine vault with the use of atm programmed card which runs in automatic mode.

You can also contact them for the service below

* Western Union/MoneyGram Transfer

* Bank Transfer

* PayPal / Skrill Transfer

* Crypto Mining

* CashApp Transfer

* Bitcoin Loans

* Recover Stolen/Missing Crypto/Funds/Assets


Email: darkwebonlinehackers@gmail.com

Text & Call or WhatsApp: +18033921735

WEBSITE: https://darkwebonlinehackers.com

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu