Arad | Fehér | Hunyad | Krassó | Temes
Jelenidő  |  Álláspont  |  Krónika  |  Sport  |  Gazdaság  |  Kultúra  |  Ifi  |  Egészség  |  Hitélet
Hétfõ, 2021. november 29., 01.51
https://kolozsvar.mfa.gov.hu/page/kerelembeadas
Ideológiai hiszti

Szivárványos Lenin-utódok

Írta: Chirmiciu András
2021. június 27., 17.37 Vasárnap / Hunyad

Döbbenetes méretű hiszti tört ki Nyugat-Európában – különösképpen Németországban – a magyar parlament által nemrég nagy többséggel elfogadott pedofília-ellenes törvény miatt. Nem azért, mert például tavaly a koronavírus-járvány kitörésekor a legjobban sújtott Olaszország magára maradt. Se nem azért, mert az ellenőrizetlen migrációban gyökerező iszlám terrorizmus nyomán ártatlan emberek veszítik életüket Nyugaton. Nem, ezek nem csapják ki a biztosítékot az emberi jogokra úgymond oly kényes balliberálisoknál. A genderideológia terjedésének megakadályozása viszont annál inkább!

A magyar törvény a gyerekekről szól, nem felnőttekről, a kiskorúak védelmét célozza. A nyugati politikát és sajtót uraló balliberális gépezet mégis a homoszexuálisok jogainak állítólagos „korlátozása” miatt üvölt, ahol csak lehet, mint a fába szorult féreg, Brüsszeltől a foci Európa-bajnokság stadionjaiig. Anélkül, hogy elolvasta volna az ominózus jogszabályt. A magyar törvény egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy felnőttek mit művelnek hálószobájuk intimitásában, viszont megtiltja a homoszexualitás és a genderideológia népszerűsítését kiskorúak körében.

A nyugati hisztéria-cunámi azonban mit sem törődik a tényekkel, vagy a józan ésszel. Felismerte viszont, hogy a magyar pedofil-ellenes törvény komoly akadály aberrált ideológiájuk világhódító útján. Amely Nyugatot jóformán már meghódította és kicsavarta lényegéből, Keleten viszont korántsem általánosan elfogadott. Magyarország úgy véli, hogy nem lehet kötelező oktatás része a melegekről, transzneműekről, nemet váltó műtétekről és egyéb szexuális preferenciákról való „felvilágosítás” és „érzékenyítés”, leánykori nevén „agymosás”. Mert megzavarja a gyerekek fejlődését, normális viselkedését, akár udvarlási szokásaikat, a másik emberhez való hozzáállásukat, mivel olyan mintákat mutatnak be nekik, melyek az összezavarást idézhetik elő. Ebből mi nem kérünk, szögezte le egyértelműen a magyar parlament. Nem engedjük összezavarni az önképét a nemi identitásában még könnyen befolyásolható, szellemileg is védekezésre képtelen kiskorúaknak.

Végül is minden civilizált országban a gyermekek, kamaszok megvédése kiemelt szerepet kap. A 18 év alatti fiatalok nem eléggé érettek és felelősek, hogy saját maguk dönthessenek, ezért tiltják el őket számos dologtól és döntéstől. Egy sört nem vásárolhatnak, gépjárművet nem vezethetnek, szavazni nem szavazhatnak, közjogilag nem felelősek – ez már csak természetes. Nyugaton viszont kiskorúként is dönthetnek nemiségükről, kamaszként mehetnek pubertásgátló hormonkezelésre, sőt, akár nemet változtató műtétekre is. Nem ihatnak egy pohár sört, viszont dönthetnek saját nemiségükről, noha döntésük később súlyos testi és szellemi problémákat okozhat! Elképesztő. Egyszerűen meg áll az ész!

Több évtizedes balliberális ideológiai „átnevelés” után Nyugaton manapság ez már természetes. Emberi jogi ügyként, egyenlőségkérdésként álcázzák, eleinte lopakodva, majd kellő időben, amikor az ingerküszöböt el nem érő információmorzsák már elérték a megfelelő hatást, az ügyet már megkérdőjelezhetetlen „európai értékként” vagy „nemzetközi standardként” kérik számon. Magyarország viszont nem kér ebből az indoktrinálásból, abból sem, hogy kizárólag a szélsőséges balliberálisok határozzák meg, hogy mi lehet európai érték.

A fél évszázados keserű tapasztalat éberré tette a nemzetet. „Adjatok egy 6 éves burzsoa gyereket és a legelszántabb bolsevikot nevelem belőle”, mondta Lenin egy évszázaddal ezelőtt. Az általa létrehozott szörnyűséges rendszer már az óvodától kezdte el az indoktrinálást, a csöppségek agyát a pártot és szocializmust dicsőítő versikékkel mérgezték meg, már abban a korban, amikor fogalmuk sem volt arról, hogy mit is jelentenek ezek.

A pedofíliát nem ezen törvény kötötte össze a genderideológiával, hanem éppen az LMBTQ-propaganda, amely már az óvodás gyerekek lelkét is transzneműségről szóló „mesekönyvekkel” mérgezi, s amely utcai felvonulásokon balerinaruhába öltözött férfiakkal hirdeti „szivárvány-büszkeségét”, akár kisgyerekek előtt is.

Álszent módon sokszínűségről, befogadásról, szabadságról és hasonlókról prédikálnak, miközben elhallgattatnának bármilyen más véleményt. Szintén Lenin „útmutatása” szerint: „Olyan nyelvezetet kell használjunk, amely gyűlöletet, elutasítást és lenézést vált ki mindazokkal szemben, akik nem értenek egyet velük”. Nyugaton ezt nagyrészt gyakorlatba ültették az utóbbi évtizedekben, azért is hisztiznek ennyire a „szivárványosok” a magyar törvény ellen.

Vajon fizetnek-e szerzői díjat Moszkvának?

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu