Arad | Fehér | Hunyad | Krassó | Temes
Jelenidő  |  Álláspont  |  Krónika  |  Sport  |  Gazdaság  |  Kultúra  |  Ifi  |  Egészség  |  Hitélet
Szombat, 2022. december 10., 11.54

A globalizmus polipja

Írta: Ujj János
2022. november 24., 07.35 Csütörtök
Olvasom az 1967-ben Torontóban felvett jegyzőkönyv kivonatát. Az akkori globalista összejövetelen megfogalmazott stratégiai célokról. Majd két évtizeden keresztül senki sem említette, nem tulajdonítottak neki jelentőséget? Vagy mondhatjuk, hogy az aláírók titokban tartották? 
Tény, hogy 1995-ben egy kanadai újságíró, Serge Monart „megpiszkálta” az ügyet, közölte a szöveget, majd kommenteket is ígért olvasóinak. Csakhogy akkor kinyúltak a globalista polip csápjai. A következő év januárjában az újságíró rejtélyes módon meghalt, irodájából pedig eltűntek az általa összegyűjtött dokumentumok százai. 1997-ben két munkatársa is elhunyt: egyikük autóbalesetben, a másik egy épület huszadik emeletéről esett ki az ablakon keresztül. (Aki ismeri az amerikai felhőkarcolókat, az tudja, hogy ablakaikat nem lehet kitárni!). 
Nem akarom a jegyzőkönyv szövegét ismertetni, azt 2018-ban 15 pontba foglalva magyar nyelven is közzétették. Bárki elolvashatja, ha megtalálja a világhálón. Azoknak az olvasóknak, akiknek nincs erre lehetőségük, néhány olyan részt emelnék ki, amelyet a globalisták már megvalósítottak, vagy a megvalósítás folyamatban van. 
„Embereink, szimpatizánsaink által az elsők között elfoglalandó területek a nemzetállamok külügyminisztériumai, a bevándorlási hivatalok és a nemzetközi szervezetek migrációs ügynökségei. Feladatuk az, hogy minél tágabbra nyissák a fejlett államok kapuit a harmadik világból (elsősorban Afrikából és Ázsiából) érkező migránsok előtt, hiszen így jelentősen növekszik a befogadók és a bevándorlók közötti feszültség. A sajtó manipulálásával, a közvélemény általunk kívánatosnak tartott irányba történő befolyásolásával – érdekeinknek megfelelő módon – mindig olyan híreket terjesztünk, amelyek mindig a megfelelő lökést adják a tömegeknek. A harmadik világban fegyveres konfliktusokat és háborúkat gerjesztünk, mert ezek hatására az onnan kivándorolni, menekülni szándékozók hullámokban érkeznek majd a Nyugat kapuihoz.”
Mindez megtörtént, sőt folyik manapság is. Az endsiók hajói folyamatosan szállítják a migránsokat Európába, a szerb–magyar határon jó nap, amikor a törvénytelen határátlépők és visszatoloncoltak száma nem haladja meg az ezret. (Egy pozitívum: az új, konzervatív olasz kormány csak a betegek és a gyermekek partraszállását engedélyezte, a felnőtt férfiakét nem.) 
„Emelni kell a nyugdíjkorhatárokat, egyre bizonytalanabbá kell tenni a munkahelyeket (tudatosítani kell például a munkavállalóban, hogy bármikor elbocsátható), a fizetések vásárlóerejét fokozatosan csökkenteni kell (például mesterségesen gerjesztett infláció segítségével), ugyanakkor biztosítani kell az egyéni agymosás lehetőségét (primitív tévéműsorok, manipulált oktatás, irányított sajtó, fogyasztás-centrikus társadalom stb.)."
Ha végiggondoljuk, ezeket az intézkedéseket az Európa Unió valamennyi tagállamában foganatosították. Már olyan jólétinek tartott államban, mint Németország, Spanyolország, Franciaország polgárainak csoportjai is megélhetési gondokkal küszködnek. A nyugati államok közbiztonságáról ne is szóljunk. 
És végül egy másik bicskanyitogató pont. 
„A nemzetállamokat minden eszközzel meg kell akadályozni abban, hogy gazdasági területeiket önállóan korszerűsítsék; különös figyelmet érdemelnek ilyen szempontból az energia- és pénzügyi szektor, a mezőgazdaság, valamint az új technológiák. Ezek azok a neuralgikus pontok, amelyeket ki kell vonni a nemzeti felügyelet alól, és soron kívül globális ellenőrzés alá kell helyeznünk. (…).
A velünk szembehelyezkedő nemzetállamokat meg kell büntetni: pénzügyi és gazdasági módszerekkel, ideológiai ellehetetlenítéssel, s végső esetben olyan extrém módszerekkel, mint az elektromágneses fegyverekkel kiváltott (és irányított) földrengések, éghajlat- és időjárás-változtatások, a férfiak és nők termékenységének csökkentése (akár teljes vagy részleges sterilizáció) stb.”
Ha az Európai Unió parlamentjének politikáját, határozatait bárki megvizsgálja, a fenti pontok mindegyikét felfedezheti. És hasonló a többi 12 pont is. Ez egész szervezet nem más, mint a globális célkitűzések végrehajtója. 
Vajon mikor ébred már fel az emberiség?

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu