Arad | Fehér | Hunyad | Krassó | Temes
Jelenidő  |  Álláspont  |  Krónika  |  Sport  |  Gazdaság  |  Kultúra  |  Ifi  |  Egészség  |  Hitélet
Szombat, 2022. december 10., 10.52

Zöldpárti ökörségek

Írta: Ujj János
2022. október 05., 17.06 Szerda / Arad

Olvasom, hogy Hollandiában, a tulipános országban zöldpárti nyomásra betiltották a repülőutazások, a benzines autók és a foszilis fűtőanyagok reklámját. Úgymond az ország környezetszennyezésének csökkentésére. Az utóbbi kettőt még megérteném, de az elsőt nem. Mert (mondjuk) egy tengeren túli út esetében vagy úszva lehet eljutni az úti célig, vagy hajón, amely szintén kőolaj alapú üzemanyagot, a kerozinnál szennyezőbb motorolajat fogyaszt.

Ugyancsak a zöldek nyomására 2024-től a húsipari termékek reklámját is tiltólistára teszik, mert (állítólag) az élelmiszeripar fokozottan felelős a globális felmelegedés okozta károkért. Ezen belül a marhahúsipar kétszer annyi káros anyagot bocsát ki, mint a növényi termékek feldolgozása.

Az uniós hülyeségek évtizedek óta verik ki a biztosítékot. Hol ebben, hol abban az országban, hol szinte minden tagállamban. Nem tudom, Hollandiában mikor fog kirobbanni az ellenállás a most tervezett intézkedés ellen. Mert a németalföldi ország az Európai Unió egyik fő állatitermék-exportőre. A holland legelőkön tenyésztett milliós nagyságrendű szarvasmarha tejterméke (lásd a méltán híres holland sajtokat) mellett a húsát is értékesíteni kell(ene). Kérdem, mit csinálnak két év múlva a holland tenyésztők, ha (tegyük fel) a reklám hiánya miatt drasztikusan lecsökken(ne) az ország húsfogyasztása és exportja, s nem vághatják le a kiszolgált jószágaikat? Mondjuk, aggmenházakat létesítenének a kiöregedett szarvasmarháiknak, ahol a fogatlan, roskatag jószágok a tehénéletkor legvégső határáig húzhatják?

A hús az emberiség megjelenésétől fogva az egyik alapvető táplálékforrás volt. Soha egyetlen államhatalom sem emelt kifogást a háziállatok tartása, tenyésztése, felhasználása ellen. Úgy látszik, a holland kormánynak még nem jutott tudomására ez, de az sem, hogy a (vörös) hús alapvető élelmiszer, a szervezet számára szükséges B-vitamin egyik elsőrendű forrása. És mivel helyettesítenék a kifogásolt szarvasmarhahúst?

Nos, erre Nyugaton már találtak egy bizarr megoldást. Olvasom, hogy az Egyesült Királyság óriási összegeket fordít rovarok (sáskák, fekete katonalegyek) tenyésztésének ipari mennyiségű kikísérletezésére, amellyel két afrikai országban, a Kongói Köztársaságban és Zimbabwében szeretnék megszüntetni az éhínséget. Amennyiben a kísérlet beválik (olvasd: a kísérleti nyulak elfogadják), úgy maholnap Európa egyes országaiban, mondjuk Hollandiában, a marhatenyésztés helyett majd rátérnek az új fehérjeforrás, a sáskák vagy legyek tenyésztésére.

Gusztuscsinálónak az ötlet kiagyalóit tenném oda, hogy egy hónapon keresztül (nyilvános helyen) csak ilyennel táplálkozzanak. Ha megteszik, magam is hajlandó leszek egy ilyen (sáska vagy légy)ebédet elfogyasztani. Addig viszont, a hollandokkal együtt maradok a hagyományos pörköltnél, húslevesnél és rostonsültnél.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Hozzászólt: BLANK ATM CARD / Vasárnap, 2022. október 09., 16.03 Válaszoljál rá!

GET RICH WITH BLANK ATM CARD, Whatsapp: +18033921735

I want to testify about Dark Web blank atm cards which can withdraw money from any atm machines around the world. I was very poor before and have no job. I saw so many testimony about how Dark Web Cyber hackers send them the atm blank card and use it to collect money in any atm machine and become rich. {DARKWEBONLINEHACKERS@GMAIL.COM} I email them also and they sent me the blank atm card. I have use it to get 500,000 dollars. withdraw the maximum of 5,000 USD daily. Dark Web is giving out the card just to help the poor. Hack and take money directly from any atm machine vault with the use of atm programmed card which runs in automatic mode.

You can also contact them for the service below

* Western Union/MoneyGram Transfer

* Bank Transfer

* PayPal / Skrill Transfer

* Crypto Mining

* CashApp Transfer

* Bitcoin Loans

* Recover Stolen/Missing Crypto/Funds/Assets


Email: darkwebonlinehackers@gmail.com

Text & Call or WhatsApp: +18033921735

WEBSITE: https://darkwebonlinehackers.com

Hozzászólt: Kobold / Csütörtök, 2022. október 06., 13.40 Válaszoljál rá!

Tanarúr megint összehordott egy csomó csúsztatást.
Lehet ijesztgetni vele az időseket és hergelni öket az EU ellen.
Szánalmas…hogyan lehet lerombolni egy életművet…

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu