Arad | Fehér | Hunyad | Krassó | Temes
Jelenidő  |  Álláspont  |  Krónika  |  Sport  |  Gazdaság  |  Kultúra  |  Ifi  |  Egészség  |  Hitélet
Szerda, 2020. szeptember 30., 12.07
Tények és tévhitek az egészséges életmódról

Nagyszabású előadás a Jelen Házban!

2011. május 05., 19.39 Csütörtök / Arad

Elgondolkodott-e már azon, hogy helyesen táplálkozik-e? Hogy elegendő táplálékot visz-e be a szervezetébe? Egyáltalán mit tesz azért, hogy megőrizze egészségét és fenntartsa vitalitását? 

Az első látásra egyszerű kérdések mögött nagyon komoly problémák lappangnak; a mai társadalom súlyos beteg, az emberek gyógyszerekkel tömik magukat, melyek mellékhatásaitól újabb gyógyszeradagokkal próbálnak megszabadulni.       Stresszel teli világunkban már saját magunkra sincs időnk, adalékanyagokkal teli élelmiszereket eszünk és közben csodálkozunk, hogy szervezetünk gyengül, ellenálló képessége romlik.

A nagyüzemi gazdálkodás során asztalunkra csökkentett tápanyagtartalmú élelmiszerek kerülnek, így a szervezetünk megfelelő működéséhez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat egyre inkább nélkülözzük.   Tudta, hogy a világon jelenleg tízszer annyi szív- és rákbeteget tartanak számon, mint 130 éve? Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint „Európa lakosságának több, mint 80%-a olyan betegségekben hal meg szükségtelenül, melyek teljességgel megelőzhetők”.

Súlyos adatok ezek, éppen ezért, az utóbbi időben egyre többen kezdtek el foglalkozni a tudatos, egészséges táplálkozás gondolatával. Mivel a jelenlegi zöldségek, gyümölcsök már nem tartalmazzák azokat a tápanyagokat, melyekre őseink egykoron esküdtek, a szervezetünknek táplálék-kiegészítőkre van szüksége. A táplálék-kiegészítők hallatán, az évek során – főként a tájékozottság hiányából fakadó előítéletek miatt – megoszlottak a vélemények. S ez így természetes, hisz különbözőek vagyunk. Éppen ezért, egy olyan előadásra invitáljuk önöket, melyen kötetlen beszélgetésen, felkészült szakemberek részvételével nagyon sok kérdésre választ kaphatnak.

A nagyszabású rendezvényre május 13-án, pénteken 18 órai kezdettel kerül sor a Jelen Ház dísztermében! A belépés ingyenes.

A meghívott magyarországi szakemberek – tudományos kutatások eredményeire alapozva – a táplálkozástudományt körülölelő tévhitekről és tényekről fogják tájékoztatni önöket, különös hangsúlyt helyezve a krónikus betegségek megelőzésének szükségességére. Az előadáson többek között a biodinamikus termesztésből származó tiszta alapanyagok, az ún. bio-termékek felhasználási módjáról, valamint a legújabb, hatóanyag-kivonási módszerekről is szó esik, de olyan természetes kivonatokkal is megismerkedhetnek, melyek bizonyítottan hozzájárultak a krónikus betegségek, anyagcserezavarok leküzdéséhez.

A rendkívül színesnek ígérkező, vetítéssel egybekötött, interaktív előadáson a szervezők minden korosztályt szívesen látnak, a témakörök között, remélhetően, mindenki talál magának az igényeinek megfelelőt.

Ha szeretne változtatni életén, ha az egészségtudatos életmódra esküszik, akkor jöjjön el az előadásunkra! S, ha úgy gondolja, hozza magával családját, barátait is!

(x) 
Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Hozzászólt: sdcbrwon / Csütörtök, 2013. február 28., 05.12 Válaszoljál rá!

r2Xd4k ltvodzialiyg

Hozzászólt: Silvia / Szombat, 2013. február 23., 20.11 Válaszoljál rá!

Thank you so much for the OVA, there is just a little mitsake in the ending : Comment alles vous >>> Comment allez-vous ? But I don't think you care about it (it's nothing ),also what is Bon Vicue in the Ending ? oO

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu