Arad | Fehér | Hunyad | Krassó | Temes
Jelenidő  |  Álláspont  |  Krónika  |  Sport  |  Gazdaság  |  Kultúra  |  Ifi  |  Egészség  |  Hitélet
Hétfõ, 2021. december 06., 23.43
https://kolozsvar.mfa.gov.hu/page/kerelembeadas
Válaszd ki a neked megfelelő masszázst!

Többfajta masszázst ajánl a Kastel Beauty Spa & Wellness

Írta: Takáts D. Ágnes
2013. január 18., 21.04 Péntek / Arad

A legjobb ötlet, hogy válassz egy professzionális masszázst! Sok fajta masszázs várja Önöket a Kastel Spa szépségszalonban: holisztikus, gyógy-, narancsbőr elleni, reflexogén és nem utolsósorban a tájmasszázs. Majd, hogy teljes legyen a lazítás, várjuk Önöket dzsakuzzival, hidromasszázzsal és szaunával.

Miért masszázzsal és miért most? Mert a masszázs normalizálja a vérnyomást, elmulasztja a fejfájást, ellazítja az izmokat, és eltünteti az álmatlan éjszakákat. De mindenek felett ellazítja az egész testet, és jó érzéssel tölt el minket.Narancsbőr elleni masszázs

A narancsbőr elleni masszázs két női problémára nyújt megoldást: lefogyni és feszesen tartani a bőrt, hogy az új évben szép, sima legyen a bőrünk, narancsbőr nélkül. Ez a masszázs segít a nyirokelvezetésben, ami serkenti a nyirokcsomók működését, így a vérellátás jobb lesz, és eltűnik a narancsbőr.Gyógymasszázs

A Kastel Spaban gyógymasszázzsal is várjuk Önöket, ami segít megőrizni az egészséget, visszaadja a fiatalságot. Hidratáló krémekkel és olajokkal segítjük, hogy simábbá és feszesebbé tegyük bőrét, elasztikusabbá és a perifériás vérkeringést segítjük. A gyógymasszázs segít az izmok kezelésében (minden szomatikus izomszálat megdolgoztat, élénkíti a petyhüdt és laza izmokat, eltávolítja az összegyűlt tejsavat stb.), és az idegrendszernek is jót tesz..


Holisztikus masszázs

Ha valami különlegeset szeretnél, a Kastel Spa egy holisztikus tibeti masszázst ajánl. 39 fekete obszidián kővel várjuk Önöket, melyek melegen lesznek használva, és 7 fehér onix, ezek pedig hidegen lesznek használva.

Egy ilyen masszázs hatása nem hagy várakoztatást: ellazult izmok, a vérkeringés és immunrendszer javulása.


Reflexogén masszázs

Akik átlépik a Kastel Spa küszöbét, választhatnak egy reflexogén masszázst (a talp reflex pontjainak a masszírozása). Ez a masszázs megszünteti a blokkokat, és így jobban érezzük magunkat.


Szakemberekkel

A Kastelben szakemberek várják Önöket, kellemes környezetben, relaxáló zenével és különleges olajakkal. Mindez azért, hogy jól érezze magát nálunk!

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Hozzászólt: ffdwmomncy / Kedd, 2013. február 26., 04.59 Válaszoljál rá!

SeS5Mx akpkxhqslnoz

Hozzászólt: Vicki / Hétfõ, 2013. február 25., 14.33 Válaszoljál rá!

bought some banana pdwoer from Endurance, it came as a hard dried out solid brick. I contacted them and they sent me to some additional site everywhere i could try and map out how I could send it back at my cost and then they would send again. Very poor consumer benefit, Had the same return come forth (sent the incorrect pdwoer) with Upaya Naturals.com and they at once sent out the aptly manufactured goods and included a pre paid envelope for my return, now that's consumer benefit!!

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu