Arad | Fehér | Hunyad | Krassó | Temes
Jelenidő  |  Álláspont  |  Krónika  |  Sport  |  Gazdaság  |  Kultúra  |  Ifi  |  Egészség  |  Hitélet
Péntek, 2020. október 30., 17.52
https://www.facebook.com/RMDSZ/
A Nagyiratosi Falunapon

Gyűjtés a játszótér felújítására

Írta: Balta János
2013. július 03., 23.00 Szerda / Arad
Tekintve, hogy a nagyiratosi óvoda játszótere nincs bekerítve, ezért délután a nagyok randalíroznak a játszószereken – a hinták le vannak szakadva, hiányzanak az ülőkék, a csúszda életveszélyes (egy gyermek már ki is esett az emelvényről), a lépcsők le vannak törve, a korlátok hiányoznak – Czank Miklós (Öcsi), a zenész azt tervezi, hogy a falunap alkalmából gyűjtést szerveznek a jelzett játszótérnek a felújítására. 


Ha csak az anyag megvásárlásához szükséges pénz gyűlik össze, a szülők egy csoportja a megvásárolt kellékekből újítaná fel a játszóteret, ha viszont elegendő pénz gyűlik össze, szakembereket alkalmaznának a szükséges javításoknak a kivitelezésére. Egyik szülő, Némedi Tamás már el is készítette az átlátszó falú, lezárható urnát, amit egy, magyarul és románul megfogalmazott, a jelzett célra történő adakozásra szólító felirat alatt helyeznének el. A helyszínen lesznek az óvónők, akik a gyermekekkel kézimunkákat készítenének, hogy lássák: az ő javukra történik az adakozás. Czank Milkóst a támogatásukról biztosították az óvónők, az iskola és az óvoda karbantartója és az intézmény takarítónője. Mindnyájan a családjukkal együtt segédkeznek majd a gyűjtésben.
Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Hozzászólt: Klari / Szerda, 2013. július 10., 12.11 Válaszoljál rá!

En ugy erzem, hogy itt nem a jatszoterre valo gyujtessel van a baj, hanem a polgarmesterrel. onnek a polgarmester kilete faj! Jo. hogy otet elszmoltatna, de a elozo vezetoseg mit tett? ok ugye profik voltak, epitettek, renovaltak, es meg sorolhatnank, igaz? Attila alig egy eve vette at a vezetest, de mar el kell tiporni igaz? Meg kell varni mig lejar a mandatuma es utana lehet viszonyitani az elozokhoz, addig is a falu erdekeit kellene nezni es nem a polgarmestret kritizalni. Ebben a cikkben barmirol is irnanak, az \\\"ilyen\\\" rosszindulatu emberek ugyis kiforgatnak! Ugyhogy csak annyit mondhatok, tessek felnott kent viselkedni, es nem mas szemeben keresni a szalkat!!!!!

Hozzászólt: benke aranka / Péntek, 2013. július 05., 23.15 Válaszoljál rá!

Tisztelt `VOLT IRATOSI` ur .
Nagyon orulok hogy egy `volt Iratosi` igy sziven viseli a falu sorsat, de sajnos soraibol arra kovetkesztetek hogy ON egy igazi iratosi a javabol, csak gyava es gerinctelen, mivel meg a nevet sem meri kozzetenni.
Figyeljen uram : konyu a kakan is gorcsot talalni , inkab jonne on is valami jo otletel, es onek is kene valamit tenni a falu erdekeben, mert ugy gondolom (kovetkeztetik a soraibol) hogy on kozel al a tuzhoz es es nagy baj hogy igy all hozza a dolgokhoz.
Teljesen eggyet ertek Czank Ocsi urral ,hisz egy komoly ketgyermekes apa , aki bisztos szeretne hogy a kis csemeteje jol erezze magat a jatszoteren. Szerintem ebben semmi fele keregetes nincs, csak szuloi ontudat.
Nekem se kicsi se nagy koru gyermekem nincs az oviban de szivesem tamogatom az ilyen kezdemenyezest a falu erdekeben. , mert nem csak a Polgarmesteri hivatalnak van kotelezetsege hanem nekunk is mint jo polgaroknak ossze kell fogni, es tenni valamit a kozosseg erdekeben, hogy buszken mondhassuk `` Jol erzem magam, falumban Iratoson``.
Uram ...ahelyet hogy kekeckedik jojon el a falunapra hisz on is a falunk szulottje , es assa el a csatabardot, mulasson egy jot Balazs Pali notaira es mielott meg haza menne keresse meg azt az urnat , dobjon bele legalabb 1 lejt, a gyermekeink erdekeben , mert ugy erzem itt nem az urnaval van a baj.......

Tisztelettel egy volt Aradi lakos
Benke Aranka Iratosrol

Hozzászólt: egy volt Iratosi / Csütörtök, 2013. július 04., 12.23 Válaszoljál rá!

Előljáróban annyit, hogy teljesen megértem és egyetértek Czank Miklós felhívásával, mert teljesen igaza van.
De...
Hát, ez döbbenet ! Tudtommal, az ilyen és hasonló dolgok a Polgármester és hivatala hatáskörébe tartoznak. Akkor mi ez a kéregetés ? És mintha Czank Miklósnak is lenne valamiféle hivatalos munkaügyi szerződése ugyancsak a Polgármesteri hivatallal és valamikor talán meg együtt is zenélt Pap Attilával. Akkor meg most mi van ? Két nappal a falunap előtt.
Talán azt a közel 300 millió lej KÖZPÉNZT ( ezt hallottam a tanácstalan tanácsosoktól ) nem falunapra kellett volna költeni hanem esetlegesen erre. Erről polgármesterúr mi a véleményed ?
Mert a birka tanácsosok minden hülyeséget megszavaznak amit Attila kitalál. Voltam jópárszor a faluban az utóbbi egy évben de elég kevés kézzelfogható új dolgot láttam. Igaz mostanság javitják az utakat ami tényleg nagyon jó de kb ennyi. A központ amilyen volt, az óvoda és környéke borzasztó és sorolhatnám. Igaz látom a kulturotthon és az ovoda teteje meg lett javitva, de kiváncsi vagyok, hogy mennyiből. Voltam a focipályán, na az is egy szemétdomb benyomását kelti, van valami féligkész öltöző, szétment kerités, ennyi. De jó hogy van egy vadonatúj Daster amivel lehet furikázni, mert ugye a régi Dacia az nagyon snassz volt az új primárnak.. ERRE BEZZEG VOLT PÉNZ !
Szégyelljétek magatokat mind ! Polgármester, alpolgármester, tanácsosok.

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu