Arad | Fehér | Hunyad | Krassó | Temes
Jelenidő  |  Álláspont  |  Krónika  |  Sport  |  Gazdaság  |  Kultúra  |  Ifi  |  Egészség  |  Hitélet
Péntek, 2021. január 22., 06.22

Hozza létre saját Stílus&Lendület címlapját a magazin tízéves évfordulóján!

Írta: (onlinejelen)
2014. augusztus 17., 06.00 Vasárnap / Arad, Fehér, Hunyad, Krassó-Szörény, Temes
  • A kifejezetten a MOL ügyfeleknek készülő ingyenes Stílus & Lendület magazin első száma 2004 augusztusában jelent meg, premierként a helyi kőolajipari piacon.
  • A évforduló megünneplése alkalmából a MOL Románia lehetőséget nyújt az olvasóknak, hogy elkészítsék saját címlapjukat egy, a honlapon, illetve a MOL Románia Facebook oldalán jelenlévő alkalmazással.
  • A MOL ügyfelek körében végzett közvéleménykutatás szerint az olvasók nagymértékben elégedettek a havilappal.

A MOL Románia augusztusban ünnepeli a Stílus& Lendület, magyar és román nyelven megjelenő életstílus- és autósmagazin első száma megjelenésének tizedik évfordulóját. A 2004 augusztusában induló 32 oldalas magazint ingyenesen terjesztik a MOL Románia töltőállomásainál és havonta több, mint 100 ezer példányban jelenik meg.

"Egy folyamatosan és gyorsan változó világban a Stílus&Lendület állandó szerepet vállalt és értékes embereket, csodás helyeket, érdekes témákat mutat be azáltal, hogy az egész család igényeinek igyekszik megfelelni. Idén, az évforduló alkalmából, a MOL Románia minden lapszámban visszaemlékezik az elmúlt 10 év különleges pillanataira, illetve lehetőséget nyújt az olvasók számára, hogy elkészítsék saját címlapjukat” - nyilatkozta DARADICS Kinga, a MOL Románia ügyvezető igazgatója.

A MOL csapatnak a magazin folyamatos minőségi és tartalmi javítása terén tett erőfeszítései kedvező visszhangnak örvendtek. Az év első felében végzett közvéleménykutatás eredményei szerint az olvasók nagymértékben elégedettek a kiadvánnyal. Az elismerő megjegyzések mellett ugyanakkor jelezték igényüket a megjelenések számának növelésére, magasabb oldalszámot és több turisztikai, autózási, IT-újdonságokra, receptekre, divatra vonatkozó, illetve gyerekeknek szánt cikket kérve.

„Az elmúlt tíz évből én is több mindenre emlékszem szívesen. A Kolozsvári Magyar Színházat 2007 áprilisában, a thesszaloniki közgyűlésen egyöntetű szavazással felvették az Európai Színházi Unióba. Szép, napsütéses mediterrán tavasz volt... Ugyanabban az évben beindult az Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztivál Kolozsváron, amelynek az idén a negyedik kiadására készülünk, és amelyet 2012-ben a legjobb európai fesztiválok közé soroltak a szakemberek. Kolozsvár közönsége első ízben láthatott világszínházat. 2009-ben New Yorkban, a Carnegie Hallban vehettem át a Magyar Kultúra Követe címet: nagyszerű este volt, a Budapesti Szimfonikusok kiváló koncertet adtak Fischer Iván vezényletével. Az UNITER az elmúlt tíz évben négyszer díjazta a Kolozsvári Magyar Színház előadásait az Év Legjobbjaként, mellette több művészünk kapott hasonló elismerést. Eszter lányomat első ízben láttam egy nagy szerepben színpadon, 2012 nyarán, a Temesvári Német Színházban. Hertha Müller szerepét alakította, szépen, tisztán, ami nem könnyű… Ábel fiam és Sára lányom elsőáldozásai azonban minden sikerélményt felülmúlnak. Azok az élmények katartikusak voltak, és örökre magammal hordozom őket... A magazin olvasói számára azt üzenem: járjanak színházba, támogassák lehetőségeik szerint a kultúrát és legyenek büszkék a nemzetközi hírnevű kulturális intézményeinkre!” – üzente Tompa Gábor, a Kolozsvári Magyar Színház igazgatója.

Az évforduló alkalmából a MOL Románia egy alkalmazást hozott létre a Stílus&Lendület olvasói számára, amely segítségével az olvasók szerkesztőkké válhatnak és saját maguk készíthetik el személyre szabott címlapjukat. Az alkalmazás a MOL Románia oldalán itt, a Facebook oldalon pedig itt, érhető el.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu