Arad | Fehér | Hunyad | Krassó | Temes
Jelenidő  |  Álláspont  |  Krónika  |  Sport  |  Gazdaság  |  Kultúra  |  Ifi  |  Egészség  |  Hitélet
Hétfõ, 2021. június 21., 19.16

Mától nincs magyar alprefektus Aradon

2009. február 26., 19.00 Csütörtök / Arad

Horváth Levente alprefektusnak ma már nem kellett ebben a tisztségben dolgoznia, a kormány döntése értelmében helyét Radu Stoian vette át, aki tizenöt éve dolgozik az intézményben.

Horváth Levente mégsem válik meg teljesen az intézménytől, mert kormányfelügyelővé nevezték ki. Hogy ebben az új munkakörben pontosan mi lesz a feladata, az elkövetkező napokban dől el, ő maga sem tudta még tegnap.

A másik alprefektus, Carmen Ila információink szerint a polgármesteri hivatal jogi osztályán fog dolgozni, s az sem kizárt, hogy a magánszféra felé kacsintgató Doina Paul jegyző helyét veszi át.
Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Hozzászólt: closca / Vasárnap, 2009. március 01., 10.31 Válaszoljál rá!

miaz hogy nincs?holl vannak ?talan meg haltak?

Hozzászólt: 123 / Vasárnap, 2009. március 01., 08.20 Válaszoljál rá!

Tisztelt feleim: A csuszómászó soha sem botlik meg, ezt jó tudni másnak is nem csak a középvezetőknek.

Hozzászólt: csak / Szombat, 2009. február 28., 22.57 Válaszoljál rá!

Csak azert mert RMDSZ akkor nyalni kell? Nagypofaju (felhatalmazva erzem magam effele kifejezesekre az "atokfajzat"nyoman) baratunk felsorolna RMDSZ alprefektusunk hostetteit? (Felavatobeszedek kizarva!)

Hozzászólt: www-neknek / Szombat, 2009. február 28., 00.16 Válaszoljál rá!

S vállalva az átokfazatságot, akkor megyek el szavazni a magyar jelöltre, ha bizalmamat kiérdemelte. Erről szól a demokrácia.

Hozzászólt: www-neknek / Szombat, 2009. február 28., 00.13 Válaszoljál rá!

Bocs, nem ismerem az aradi alprefektus munkásságát, de szerényen annyit jegyeznék meg, hogy önmagában az, hogy magyar, nekem nem elégtétel. Tenni is kellene még valamit. Pozítivat. Nemde? A régi rendszerben is voltak magyarok, kedves jó elvtársak. Ott volt ugye Hajdú Győző pld., itt-ott még megyei párttitkárok is voltak, smi olyan boldogok voltunk, hogy csakúgy ragyogott a képünk! Mert akkor még az átokfajzatok is hallgattak. Sőt, ha kellett, tapsoltak, vagy vitték az ikont. Nemde?

Hozzászólt: www -nek / Péntek, 2009. február 27., 21.56 Válaszoljál rá!

az "atokfajzat" alatt, nem a volt alprefektust ertettem, hanem azt illettem, akinek van pofaja azt kerdezni hogy "eddig volt?"

Hozzászólt: www -nek / Péntek, 2009. február 27., 21.53 Válaszoljál rá!

az ilyen atokfajzatoknak koszonhetoen tart ott az orszag ahol tart........csakis a magyarsag, akik most rettentoen okosak, hibasak a kialakult helyzetert. ha elmentek volna szavazni es nem az irigyseg vezette volna oket, hanem raszavaztak volna a magyar jeloltre ez nem lenne. utolag konnyu okosnak lenni........ majd akkor mindenki felebred amikor felve fogsz magyarul megszolalni........ fordult a kocka.... dejavu erzesem van....... 20 evvel ezelotti..... akkor is feltunk anyanyelvunkon megszolalni.....

Hozzászólt: én / Péntek, 2009. február 27., 20.54 Válaszoljál rá!

meddig ?

Hozzászólt: sandor / Péntek, 2009. február 27., 20.39 Válaszoljál rá!

ne sirjatok. zerinden meg magyar a vezetes.

Hozzászólt: krix / Péntek, 2009. február 27., 19.32 Válaszoljál rá!

Nem csesz velünk ki senki,mi cseszünk ki saját magunkkal.Ez a kezdet,ami annak a következménye,hogy a magyarok nem mennek el szavazni.Ne siránkozzunk,vegyük észre,hogy kötelezettségeink is vannak,nem személyek,hanem a közösség iránt.

Hozzászólt: ISTVÁN / Péntek, 2009. február 27., 15.33 Válaszoljál rá!

EZ A MI NAGY ROMÁNIÁMK. MEGFOGJÁTOK LÁTNI HOGY ELŐBB VAGY UTÓBB A MAGYARNAK SEMMI JOGY NEM FOG LENNI EBBEN A K..........VA ORSZÁGBAN.ÚGY CSESZNEK KI VELÜNK AHOGY AKARNAK HA HAGYNI FOGJUK

Hozzászólt: tibor / Csütörtök, 2009. február 26., 23.15 Válaszoljál rá!

Itt egy nagy gondnak nézünk elébe,éspedig: attól függetlenül hogy az RMDSZ kormánytag-e vagy sem,a magyarság,számarányát illetően, ott kell legyen minden szinten az intézményekbe(nem lehet rásütni egyik magyarra sem hogy RMDSZ tag,és ezért mozditjuk el a vezető tisztségből,például...vagy akárhonnan).Talán ezt akarta mondani Markó még a kormányegyezkedések közepette,mikor kiderült már hogy az RMDSZ-t nem veszik be a kormányba.Csak talán nem tudta magát kifelyezni rendesen, hogy meg is értsék a másnyelvűek ! Igy vagy úgy,mi jelen kell legyünk,ez jogunk, és ezért a sarkunkra is kell álljunk !

Hozzászólt: Áron / Csütörtök, 2009. február 26., 23.00 Válaszoljál rá!

Igen, mint az RMDSZ.

Hozzászólt: www. / Csütörtök, 2009. február 26., 22.55 Válaszoljál rá!

eddig volt ?

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu