Arad | Fehér | Hunyad | Krassó | Temes
Jelenidő  |  Álláspont  |  Krónika  |  Sport  |  Gazdaság  |  Kultúra  |  Ifi  |  Egészség  |  Hitélet
Csütörtök, 2021. január 28., 07.33

Négy év után, újból van magyar parlamenti képviselője Temes megyének!

Írta: Pataki Zoltán
2012. december 11., 19.19 Kedd / Temes

Az országos kosárból újra RMDSZ-es képviselői mandátuma van Temes megyének, ahonnan Molnár Zsolt, az RMDSZ fiatal, 29 éves képviselője jutott be a Parlamentbe. 

Molnár Zsolt a Nyugati Jelennek elmondta: az arányossági elv alapján plusz mandátumokat kapott az RMDSZ, amelyek közül az egyik Temes megyének jutott. A Temes megyei RMDSZ-es képviselőjelöltek közül Molnár Zsolt érte el a legjobb eredményt, aki a 2-es számú temesvári körzetben 1063 szavazatot gyűjtött (az érvényes szavazatok 4,71%-át).

“Köszönöm a második temesvári választókerület lakóinak a bizalmat, a fáradtságot, hogy a hideg idő és havazás ellenére elmentek szavazni és rám voksoltak! Köszönöm a Temes megyei magyaroknak, hogy bíztak az RMDSZ-ben, aminek az lett az eredménye, hogy négy év után visszaszereztük a parlamenti képviseletet. A választási kampány elsősorban csapatmunka, ezért köszönöm a többi RMDSZ-es jelöltnek, az egész csapatnak, hogy hozzásegítettek ehhez az eredményhez és közös erővel sikerült visszaszerezzük a parlamenti képviseletet!” – nyilatkozta a Nyugati Jelennek Molnár Zsolt.

Az országos kosárból történt visszaosztások után Temes megyéből végül rekord számú, 6 szenátor és 14 képviselő került be a bukaresti parlamentbe.
Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Hozzászólt: 2 korzet / Szerda, 2012. december 12., 13.24 Válaszoljál rá!

Gratulalunk! Vegre egy fiatal!

Hozzászólt: ujsagbol / Szerda, 2012. december 12., 09.41 Válaszoljál rá!

A Temesvari hirek cimu magyar ujsag mintha nem orulne ennek a sikernek, szerintuk a korrupt minden hajjal megkent gazember kaba gabor kellett volna megnyerje, o kellett volna Bukarestbe jusson. Ezt igy akartak es kesz, nem kernek a frissen nosult hentes szineszbol.

Hozzászólt: azújságbúl / Kedd, 2012. december 11., 22.42 Válaszoljál rá!

Ja, hogy véletlenül Sógor Csaba európai parlamenti képviselő „embereként” küldte ide a kolozsvári központ?! Biztos véletlen lehetett az is, hogy épp ő, az egyetlen kakukktojás, a visszaejtőernyőzött kapta a legjobb egyéni választókerületet, ahonnan – egy kis szerencsével – lám-lám messzire lehet eljutni.

http://temesvarihirek.ro/temesvari-hirek/5545-kepvisel-lett-a-kolozsvarrol-temesvarra-visszaejternyzoett-molnar-zsolt.html

Hozzászólt: maris / Kedd, 2012. december 11., 20.20 Válaszoljál rá!

jó ho an tömösi embör bukuresbe de hunnét gyütt me edigelé nem látuk vót itenkörül há ha még mögcsinálik a magyar erőt itten hejben a prefektúrán és a primarián is csak leen ölég ügyes hogy mögfogja a rományokat ölég fijatal ű még mögteheti osztán béfogi aszáját a másik nagyarokank a nagyoknak

Hozzászólt: Profi / Kedd, 2012. december 11., 19.50 Válaszoljál rá!

Gratuláció a fiatal embernek, egy nagyon rossz rendszernek köszönhető ez a mandátum, de négy éve Arad volt a kedvezményezett, szóval erről ennyit.Nagyon veszélyes mandátum vesztések voltak, Arad, Brassó, Kolozs, Bihar, Maros. Arad nem meglepetés a városi helyi választások eredményei nem voltak elég intő jelek, a városban semmi kampány nem volt.

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu