Arad | Fehér | Hunyad | Krassó | Temes
Jelenidő  |  Álláspont  |  Krónika  |  Sport  |  Gazdaság  |  Kultúra  |  Ifi  |  Egészség  |  Hitélet
Csütörtök, 2020. február 20., 03.28

Lemondott a szexelő tanárnő

2008. július 03., 21.00 Csütörtök

Július 3-án lemondott a zilahi Mihai Eminescu Általános Iskolában betöltött igazgatói tisztségéről az a tanárnő, akinek az interneten megjelentek bizonyos filmjei, amelyeken ő és a férje látható szexuális aktus közben.

Ioan Abrudan Szilágy megyei főtanfelügyelő a MEDIAFAX tudósítójának csütörtökön elmondta, a franciatanárnő egy éves fizetés nélküli szabadságot kért a tanfelügyelőségtől szeptember elsejétől kezdődően.

„Ma kaptunk Daciana Ana tanárnőtől egy kérvényt, amelyben egy éves fizetés nélküli szabadságot igényel. Kézhez kaptuk ugyanakkor lemondását is a zilahi Mihai Eminescu Általános Iskola igazgatói tisztségéből. A lemondás egyoldalú, mi tudomásul vettük, tehát Ana tanárnő egyszerű tanügyi káder marad” – mondta Ioan Abrudan. A főtanfelügyelő szerint az elkövetkező napokban megvitatják az ügyvezető bizottságban a tanárnő szabadság-kérését. A bizottság majd eldönti, hogy jóvá hagyja-e a kérést, vagy sem.

Ez az első alkalom, hogy Daciana Ana kapcsolatba lépett a Szilágy megyei tanfelügyelőséggel azt követően, hogy a pornófilmek és pornóképek megjelentek az interneten.

Ioan Abrudan kijelentette, nem tudni, ki tette fel az internetre a képanyagokat, de az igazgatónőt felfüggesztették az érettségi bizottságból és értesítették az oktatási tárcát.  „Az igazgatónő mondta nekem, hogy megjelentek a filmek az interneten, de nem tudja, hogy kerültek fel oda. Felkavart az eset, mivel egy fiatal házaspárról van szó, a tanárnőnek pedig nagyon jó eredményei vannak. Értesítettem az oktatási tárcát, és a helyzet tisztázásáig felfüggesztettük az érettségiztető bizottságból az igazgatónőt” – jelentette ki a főtanfelügyelő.  Abrudan „sajnálatosnak” minősítette az esetet, kijelentve, „a diákok nem láthatnak ilyenfajta képeket a tanerővel, tekintve, hogy egy ilyen film összeférhetetlen a nevelési mesterséggel”.

(Mediafax)
Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Hozzászólt: szabó / Péntek, 2008. július 04., 13.35 Válaszoljál rá!

Tudjátok hogy van,aki viszketekségi mániába szenved,anak nincs mit tenni...szerintem egy kis idő múlva felbukkanhat még akárhol,és akármilyen ürüggyel ez a nőcske (ami igaz az igaz,tényleg nem nagyon van mit mutasson őurasága)

Hozzászólt: 123 / Péntek, 2008. július 04., 12.18 Válaszoljál rá!

Mindenki azt árul amilye van azt nem tudom mi lehet az agyába de ha ilyesmit csinál akkor nem sok minden lehet ezért nincs mit keresen a tanyügybe.

Hozzászólt: deszka / Péntek, 2008. július 04., 11.22 Válaszoljál rá!

Nem a hirrel van a gond .
A probléma az , hogy manapság olyanok vetkőznek , akiknek nincs mit mutatniuk , lásd a képet . Ez a nőcske nem annyira kivánatos , hogy megmutassa szeméremtestét ( remélem ez a kifejezés már nem sértő ) ország - világnak . Na nem mintha profi pornós lennék , de amiket és akiket jelen pillanatig láttam , messze felülmúlják a tanárnénit .
Ja , ameddig el nem felejtem , a pornó az tulajdonképpen egy SZATIRA , amit arra érdemes profik adnak elő , ez pedig egy gusztustalan meztelenkedés .

Hozzászólt: Nagy István / Csütörtök, 2008. július 03., 21.44 Válaszoljál rá!

Kinek kell(ett) ez a hír? Ráadásul az ismétlődések kivágásával felére csökkenthető lett volna.
Szerintem a Mediafaxos anyagokat vagy ki kellene hagyni, de előzőleg mindenképpen kigyomlálni belőlük a hibákat.

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu