Arad | Fehér | Hunyad | Krassó | Temes
Jelenidő  |  Álláspont  |  Krónika  |  Sport  |  Gazdaság  |  Kultúra  |  Ifi  |  Egészség  |  Hitélet
Hétfõ, 2021. november 29., 00.53
https://kolozsvar.mfa.gov.hu/page/kerelembeadas

Orbán: sorsfordító küzdelem előtt áll Magyarország

2009. október 23., 13.57 Péntek

Ez a zászló azt jelenti, hogy egy nagy, sorsfordító küzdelem kezdődik Magyarország számára - mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke Budapest XXII. kerületében, az 1948-ban lerombolt, most újjáépített nagytétényi országzászló felavatásán.

Orbán Viktor szerint 1956 példája azt mutatta meg, hogy Magyarország igazi hangja a józan ész hangja, nem a szélsőség, nem a diktatúra, nem a pénz, nem a gyűlölet hangja, hanem a józanul cselekvő, gondolkodó magyar emberek hangja.

"Nekünk, akik felelősséget érzünk Magyarország sorsáért, immár nem az a dolgunk, hogy a bajokon rágódjunk, hogy emésszük magunkat az elpazarolt évek miatt, hanem hogy végigvigyük, amivel a történelem megbíz bennünket", hogy legkésőbb öt hónap múlva győzelemre vigyük Magyarország ügyét, aztán újjáépítsük Magyarországot - hangsúlyozta ünnepi beszédében.

(MTI)
Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Hozzászólt: Pajtikám.... / Hétfõ, 2009. október 26., 07.23 Válaszoljál rá!

...olvass inkább Benedek Eleket, az jobban illik hozzád korban és fejlődési szinten!!!

Hozzászólt: Fehérember / Vasárnap, 2009. október 25., 17.16 Válaszoljál rá!

A magyarországi sajtó "megmondóemberei" (Mester Ákos, Avar János, Bolgár György, Bölcs István, a sort a végtelenig nyújthatnám akár az itt közlő egyik gyurcsányista széltolóig) húsz éves tevékenységükkel kimerítették a hazaárulás fogalmát. Ezek az emberutánzatok annak idején a sírba gyömöszölték Antall Józsefet, hatalomba segítették az 56-os kivégzőosztagban tevékenyen lövöldöző Horn Gyulát, azóta is folyamatosan hiteltelenítik Orbán Viktort (a felmutatott országépítő tevékenysége és eredményei ellenére!), hatalomba segítették a trianoni koccintó Medgyessyt, majd az őszödi böszme minden hazugságát hitelesítették, felerősítették és ők, az újságírók tovább hazudták az elkezdett "gondolatokat", s most pedig hatalomban tartják a pislogó libatolvajt...
Magyarország, ezeknek az "újságíróknak" is köszönhetően, köznevetség tárgya lett. S itt néhányan rájuk hivatkoznak... Valahol célt tévesztett az urak.
Ezek a bolgárgyörgyök továbbra is minden épkézláb, a magyarságot összetrató ötlet ellen nehéztűzérséggel lépnek föl. Ők az Eőrsi Mátyások és a Gyurcsány Ferencek, valamint a Bajnai Gordonok fő vdelmezői, sajtóbeli hangjai(az említetteket minden normális országban, Franciaországtól Albániáig már rég bíróság elé állították volna).

Hozzászólt: Ejnye / Vasárnap, 2009. október 25., 16.07 Válaszoljál rá!

Vérnarancs,ugy látsztik házszámot tévesztettél,ez nem a te portálod!!!

Hozzászólt: vérnarancs / Vasárnap, 2009. október 25., 10.22 Válaszoljál rá!

Kuksi! Talán meglepődsz, de szoktam olvasni mo-i lapokat is (Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszabadság ,stb) de ugye azért megengeded, hogy saját véleményem is legyen a témáról.Hajrá ORBÁN!! Hajrá FIDESZ!!!

Hozzászólt: Kuksi / Vasárnap, 2009. október 25., 09.05 Válaszoljál rá!

Vérnarancs,fehérember stb.Ajánlanám kedves figyelmükbe a mo-i sajtó kommentjeinek olvasgatását is, hogy legyenek tisztában az Orbán kultusz értékelésével.Ugy látom tudják értékelni Orbán sikerét a nemzet megosztásában ami nállunk is konfliktusokat szül.Felvidéken és Délvidéken is. Ezt lehet kiolvasni az alábbi irományaikból.

Hozzászólt: Orbán... / Vasárnap, 2009. október 25., 00.35 Válaszoljál rá!

Viktorék megint csalódást keltettek amikor ismételten csak másodrangú állampolgárságot ajánlanak fel nekünk külhoni magyaroknak. Ne tessék félni uraim, e téren tanulhatnának Basescu Romániájától: neki nem volt szivszoritása amikor mindenféle nyugati politikusok hisztériái ellenére megadta a kettős állampolgárság lehetőségét moldáviai nemzettársainak. Ne legyünk mindig mi a leggyávábbak - mert, ahogy Viktor is nyilatkozta: "a jó fiúk mindig a sor végén állnak".

Hozzászólt: Fehérember / Szombat, 2009. október 24., 23.08 Válaszoljál rá!

Ez a besenyő nevű provokátor megéredemelné, hogy az egykori ávósok sorsára jusson (ötvenhat kapcsán jutott eszembe, a gyengébb idegzetűektől elnézést kérek, de csak tőlük...) . De megkegyelmezünk neki: jövőre végig kell néznie, amint Orbán Viktor és társai rendbe teszik az országot és a nemzet elindul a felemelkedés útján. Úgy legyen!

Hozzászólt: deva / Szombat, 2009. október 24., 19.14 Válaszoljál rá!

Orban Viktor beszedebol kimaradt az MSZP felelosegre vonasa .Sajnos ot is mar megmergeztek.A SZABAD KOMUVESEK PAHOLYANAK tagja .Egyetlen remenyseg van Vernarancs VONA GABOR!!!!!

Hozzászólt: vérnarancs / Szombat, 2009. október 24., 06.33 Válaszoljál rá!

Szerinted ki lenne az ÚJ??? A levitézlett SZDSZ, vagy IBOLYKA és csapata, esetleg visszatér TORGYÁN DR???? Túl nagy választék nincs. Vagy a JOBBIK-ra gondoltál?

Hozzászólt: 19 = ( 20 - 1) / Péntek, 2009. október 23., 23.39 Válaszoljál rá!

A jelenlegi ocsmány és eszeveszett bagázst jövőre egy koravén,kiégett brancs váltja.Az elmúlt 2o év alatt mindkét Vezér pereputtya ELERODÁLÓDOTT.
Nem vágytok valami ÚJra ?

Hozzászólt: vérnarancs / Péntek, 2009. október 23., 20.16 Válaszoljál rá!

Ocsmány az a bagázs aki ide juttatta az országot(GYURCSÁNY ,LENDVAI és csapata)egyébként a jelenlegiek sem sokkal jobbak. Besenyő ,nincs neked véletlenül magas lázad?? Valószínűleg azért hordassz össze hetet-havat.

Hozzászólt: Besenyő / Péntek, 2009. október 23., 15.05 Válaszoljál rá!

"Ez a zászló azt jelenti, hogy egy nagy, sorsfordító küzdelem kezdődik Magyarország számára" Ocsmány maradtál Viki.Egész életed küzdelemből állt méghozzá a magyarok ellen,nem untad még meg? Nem veszed észre,hogy a honpolgárok már nem adnak bagót sem az elveidre és az agyament tanitásaidra.Jó lenne már okosodni is ilyen korban.

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu