Akárcsak az életben

Írta:
2021. március 2. 17:34 (kedd) /

Lovas Zoltán, az Aradi Ioan Slavici Klasszikus Színház színművésze egyszemélyes műsor bemutatójára készül márciusban: az One (Wo) Man Show nevű előadás kedves szerepekről, érzelmekről, láthatatlan, de maximális intenzitással érezhető dolgokról, az életről, az ő színpadi életéről szól – vallja a színész.

„Ez egy olyan show, amely kerek számokat jegyez az életemben: 50 év a személyimben, 25 év a színházban és 100 szerep. Egyfajta retrospektíva, ha úgy tetszik, de inkább optimista jövőbelátás. A műsort négy fejezetre osztottam: történetek a diákéveimből, a színpadon átélt halálaim, azok a szerepek, amelyekben mezítelenül álltam a közönség előtt, és a transzvesztiták, amelyeket játszottam. Megígérem, hogy olyan találkozóban lesz részük, ahol nevetni is, de sírni is fognak. Akárcsak az életben” – mondja Lovas Zoltán.

Az One (Wo) Man Show díszlettervezője Irina Chirilă, írta és játssza: Lovas Zoltán. A bemutató március 7-én, vasárnap 19 órakor lesz a Ioan Slavici Klasszikus Színház nagytermében.

Hozzászólások