Megöltem az anyámat

2012. november 22. 15:09 (csütörtök) /

November 27-én és 28-án, jövő kedden és szerdán 19 órakor Visky András: Megöltem az anyámat című drámájának premierjére várják a nézőket az Aradi Kamaraszínházban.

Visky András kétszereplős drámájának hátterében egy olyan, a szerző bevallása szerint „talált történet” húzódik, amely az 1980-as években erdélyi árvaházakban felnőtt magyar lányról szól, aki 1991 után elhatározza, hogy felkutatja gyökereit, hiszen önazonossága legalapvetőbb kérdéseire sem ismeri a választ.

„A cím fontos: többen is megpróbáltak lebeszélni róla, de én ragaszkodtam hozzá. Anélkül szentimentalizmusba csúszik át a történet – ehelyett folyamatos készenlétben akarom tartani a nézőket”–  mondja az előadás szerzője és rendezője, Visky András.

A november 27-i, keddi előadásra a PIROS bérletek és a meghívók, a november 28-i, szerdai előadásra a SÁRGA bérletek érvényesek. A diákbérletek a hétfő esti főpróbára érvényesek.

Jegyek egy órával az előadás előtt a helyszínen válthatók. Előzetes foglalásaikat a 0755/045–200-ás telefonszámon tehetik meg.

 

Visky András: Megöltem az anyámat

Identitásjáték 17 jelenetben

Bernadett: MOLNÁR MARGIT

Csipesz: HARSÁNYI ATTILA

Rendező: Visky András

Zeneszerző: Visky Péter f.h.

Zenei összeállítás, hangeffektusok: Deák Tamás, Borsos Pál

Dramaturg, a rendező munkatársa: Deák Katalin f. h.

Koreográfia: Zsíros Linda f. h.

Tér, jelmez, kompozíció: Visky András

Hozzászólások