Váltson bérletet az idei TESZTre!

2014. április 17. 20:02 (csütörtök) /

A temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház megkezdte a jegyek és bérletek árusítását az idei Temesvári Eurorégiós Színházi Találkozó (május 24-31. ) előadásaira.

A szervezők ebben az évben három különböző bérletcsomaggal várják a színházkedvelőket.

Az 50 lejes kedvezményes bérlet, diákok és nyugdíjasok részére, valamint a 100 lejes felnőtt bérlet 6 előadás megtekintésére nyújt lehetőséget. A bérlet 5 darab szabadon választható és egy bónusz előadást tartalmaz.

A fesztivál minden meghívott előadására érvényes bérlet idén 150 lejbe kerül. A 10+1es csomag esetében 10 szabadon választható, illetve egy bónusz előadáson vehetnek részt a színház látogatói.

A fesztivál meghívott előadásait bérleten kívül 20 lejes egységáron tekinthetik meg az érdeklődők. Az egy hetes színházi programba beválogatott saját előadásainkra pedig ezúttal is 16 és 10 lejes áron válthatnak majd jegyet.

Jegyek és bérletek a színház jegyirodájában kaphatók, minden hétköznap délután 4 és este 7 óra között, illetve minden előadás előtt egy órával; cím: Alba Iulia utca 2. szám, telefon: 0356-450.606, e-mail cím: ticket@tm-t.ro. Online jegyfoglalás a www.biletmaster.ro és www.tm-t.ro címeken lehetséges.

Hozzászólások