Arad | Fehér | Hunyad | Krassó | Temes
Jelenidő  |  Álláspont  |  Krónika  |  Sport  |  Gazdaság  |  Kultúra  |  Ifi  |  Egészség  |  Hitélet
Szerda, 2021. június 23., 09.02

Balta János

Balta János
Korondi Józsa Erika polgármester és csapata a járvány idején is pályázatokat írtak, hogy a hagyományos programjaikat újraindíthassák
Korondi Józsa Erika polgármesterrel az I. részben hónapokra leosztva felidéztük a koronavírus-járvány előtt a településen szervezett hagyományos programokat.
Bővebben Kedd, 2021. június 22., 17.20
Molnár Imre leköszönő, újraválasztott elnök megtartja beszámolóját
Június 18-án, pénteken 17 órától a bélzerindi elemi iskola osztálytermében tartotta tisztújító közgyűlését az RMDSZ helybeli szervezete.
Bővebben Hétfõ, 2021. június 21., 16.48
Az idei tervek is a hagyományra épülnek
Arad megyében szállóigévé vált, hogy „Kisiratoson mindig történik valami”, ezért Korondi Józsa Erikánál, Kisiratos község polgármesterénél afelől érdeklődtünk, hogy a koronavírus-járvány előtt évente milyen közművelődési programokat szerveztek, illetve idén terveznek-e valamit?
Bővebben Hétfõ, 2021. június 21., 16.33
Holnap a Bélzerinden, Vadászon és Simonyifalván sorra kerülő RMDSZ-tisztújító közgyűlésekre viszünk a tavaly ősszel megjelent, 100 év Romániában – Örökségünk Arad megyében című magyar értékmentő könyvnek a II. kötetéből, amelyben a jelzett települések értékei is megtalálhatók.
Bővebben Csütörtök, 2021. június 17., 17.05
A Bethlen Gábor AlaA Bethlen Gábor Alap támogatásával színesebbé, teljessé vált a hagyományőrző íjászatp támogatásával színesebbé, teljessé vált a hagyományőrző íjászat tevékenysége Kisjenő-Erdőhegyen
A Szövetség Erdőhegyért Hagyományőrző Egyesületen belül, néhány évvel ezelőtt megalakult egy íjászcsapat. 
Bővebben Kedd, 2021. június 15., 15.50
Nt. Sipos András elköszönő istentisztelete az aradi gyülekezettől, ahol valóban lelkipásztor lehetett
– Az új szolgálati helyén jobbak voltak-e az anyagi feltételek?
Bővebben Kedd, 2021. június 15., 15.11
A templombúcsú bevezetőjeként szokásos liliomszentelési és a gyermekek megáldásának a szertartását p. Blénesi Róbert plébános végezte
Vasárnap az arad-belvárosi római katolikus templomban a koronavírus-járvány miatti óvintézkedések betartásával, arcmaszk viseléssel, kellő távolságtartással és kézfertőtlenítéssel megtartott búcsúi szentmise előtt p. Blénesi Róbert plébános vezette a hagyományos liliomszentelést, a gyermekek megáldásának a szertartását.
Bővebben Hétfõ, 2021. június 14., 17.29
Nt. Sipos András református lelkipásztor a Moyóczy-telepi, valamint a németszentpéteri gyülekezetben leszolgált 5 év után nyugdíjba vonul, ez adta beszélgetésünk apropóját.
Bővebben Hétfõ, 2021. június 14., 17.22
Június 11-én, pénteken Szegeden szervezték meg a nyugalmazott katonatisztek Bajtárs Klub néven létrehozott tömörülés 50. évfordulóját.
Bővebben Vasárnap, 2021. június 13., 20.11
Szerdán délután, a koronavírus-járvány miatti óvintézkedések betartásával, a Mosóczy-telepi római katolikus templom pázsitos udvarán tartotta tisztújító közgyűlést az RMDSZ kerületbeli szervezete.
Bővebben Csütörtök, 2021. június 10., 17.16
Florin Flavius Chereji, Kisjenő város polgármestere és csapata, a települések fejlesztését, a lakosság érdekeinek az érvényesítését szolgálják
Florin Flavius Chereji úrral, Kisjenő város polgármesterével az önkormányzati választások óta életbe léptetett új elképzeléseket vesszük számba.
Bővebben Szerda, 2021. június 09., 18.08
Bíró Zoltán, Kisjenő város alpolgármestere a közjónak a gyarapításán dolgozik, amiből azonban a magyaroknak is részesülniük kell
Bíró Zoltánnal, Kisjenő város alpolgármesterével, az RMDSZ helybeli szervezetének az elnökével a Kisjenő-Erdőhegy magyarságával kapcsolatos kérdéseket beszéltük meg.  
Bővebben Hétfõ, 2021. június 07., 17.21
A Delfinul sportuszoda tetőszerkezetének a felújítása 380 ezer lej minisztériumi támogatással hamarosan elkezdődik
Úgy hallottuk, hogy az aradi, egyben a régió legnagyobb olimpiai méretű medencéjével rendelkező Delfinul sportuszoda a hosszú ideje húzódó bezártsága miatt siralmas állapotba került, mert a betörött üvegtető lyukain berepült galamboknak a tetemei a régóta nem cserélt vízben úszkálnak.
Bővebben Hétfõ, 2021. június 07., 08.44
Egymásba fogózva, lélekben megerősödve
Amint azt rövidhírben előre jeleztük, június 4-én, pénteken a nemzeti összetartozás napján az arad-belvárosi református templomban 16 órától ünnepi ökumenikus istentiszteletet tartottak.
Bővebben Vasárnap, 2021. június 06., 18.16
Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu