Arad | Fehér | Hunyad | Krassó | Temes
Jelenidő  |  Álláspont  |  Krónika  |  Sport  |  Gazdaság  |  Kultúra  |  Ifi  |  Egészség  |  Hitélet
Szerda, 2021. december 01., 08.14
https://kolozsvar.mfa.gov.hu/page/kerelembeadas

· Haas Miklós

Haas Miklós
Könnyűnek ígérkező selejtező vár a román válogatottra
A nyolccsapatos Szuperligában szereplő Aradi AMEFA vízilabda csapata már jóval túl van a hazai pontvadászat derekán (17 bajnoki meccs van már a hátuk mögött), de paradoxon módon, még egyszer sem szerepelhettek hazai közönségük előtt!
Bővebben Szombat, 2013. december 21., 01.39
A teniszező Marius Copil, Arad nemzetközileg legismertebb sportolója (lixi-fotó)
Szerdán délután a város, és persze a megye „legizmosabb” (vagyis a legtöbb szakosztállyal rendelkező), közpénzből fenntartott sportklubja, a Városi Sportklub is megtartotta éves gáláját, melyen ünnepélyes keretek közt díjazták legeredményesebb sportolóit.
Bővebben Péntek, 2013. december 20., 00.06
(fotó: Mirkó István) Tomori Zsuzsa, a meccs legjobbja
Szerda este került sor, Belgrádban és Újvidéken, a szerbiai kézilabda-vb negyeddöntőinek mérkőzéseire.
Bővebben Péntek, 2013. december 20., 00.05
Bálint Bernadett
Gála keretében, sorozatban immár hetedszer díjazta az év legeredményesebb aradi sportolóit az Arad Városi Tanács. Az intézmény néhány képviselőjének jelenlétében (köztük volt Bognár Levente alpolgármester, Ovidiu Moşneag tanácsos is) a kedd este lezajlott ünnepi eseményre, akárcsak tavaly, az Attrium Mallban került sor.
Bővebben Szerda, 2013. december 18., 20.50
Bíró Gábor
Az Arad Városi Tanács Atrium Mall Centerben megtartott Sportgálája „függelékeként” az Arad Megyei Labdarúgó Egyesület (AMLE) is megjutalmazta idei legjobbjait.
Bővebben Szerda, 2013. december 18., 20.48
Egy szembetűnő „reklám” a lőtér homlokzatán (fotó: Popoviciu Marika)
A város olimpiai bajnokáról (címét 1988-ban szerezte), Sorin Babii-ról elnevezett lőtéren, idén is megrendezték a Popoviciu János-emlékversenyt, melyet a rendező Aradi VSK sportolóin kívül a Nagyváradi ESK céllövői is megtiszteltek.
Bővebben Kedd, 2013. december 17., 22.24
A spanyolokat legyőző magyar válogatott (fotó: NS)
Hétfőn este a Szerbiában zajló női kézilabda világbajnokságon, lejátszották a nyolcaddöntők utolsó négy mérkőzését, melyek után kialakult a szerdán sorra kerülő negyeddöntők utolsó két párosítása.
Bővebben Kedd, 2013. december 17., 22.23
Hétfőn délben, a svájci Nyonban elkészítették a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosítását. Első látásra legérdekesebbnek a Manchester City–Barcelona és az Arsenal–Bayern München találkozók tűnnek.
Bővebben Hétfõ, 2013. december 16., 22.16
Vasárnap este Újvidéken és Belgrádban került sor a szerbiai női kézilabda világbajnokság nyolcaddöntőinek első négy találkozójára. A kora esti meccsek várt eredményeket hoztak: Németország és Franciaország, egyaránt simán jutott a legjobb nyolc közé.
Bővebben Hétfõ, 2013. december 16., 22.15
Bálint Bernadett
Az Arad Megyei Tanács (CJA) dísztermében, a Dan Cuedan (állítólag, csak ideiglenesen) vezette Megyei Ifjúsági- és Sportigazgatóság (DJTS) égisze alatt péntek délután ünnepélyes keretek között került sor a megye 2013-ban legjobban teljesítő sportolóinak díjazására.
Bővebben Hétfõ, 2013. december 16., 00.29
Bizonyított tény: az aradi bírók jól fociznak
Az elmúlt napokban a Békés megyei Mezőberény adott otthont annak az egynapos teremlabdarúgó tornának, melyen a mindenki által szidott sípmestereknek – persze, csapatokba tömörülve – kellett rúgniuk a bőrt, amolyan „akasztják a hóhért” jelige alatt.
Bővebben Hétfõ, 2013. december 16., 00.27
A két sorsolásra ma 13, illetve 14 órakor a svájci Nyonban kerül sor.
Bővebben Hétfõ, 2013. december 16., 00.26
Egy magyar istállóban válhat végre sikeressé Roby?
Robert Mureşan, a 22 éves aradi motorversenyző jövőre is a Superbike kategóriában folytatja, miután sikertelenül próbálkozott a magasabban jegyzett Moto GP (ez a gyorsasági motorosok vb sorozata) Moto 2-esek kategóriájába „befurakodni”. Főállású pilótaként, régi-új csapata 2014-ben az a magyar H-Moto Team lesz, ahol tartalékként, fél normával már idén is alkalmazva volt.
Bővebben Hétfõ, 2013. december 16., 00.23
Fáradságot nem ismerve, a szerdán még a csehországi Brünnben szereplő Aradi Univ. Goldiş ICIM női kosárlabda csapata a hét végén még két hazai bajnoki meccsén is helyt állt: szombaton este az egykor szebb napokat is megélt szatmárnémetieket fogadták, vasárnap délben pedig – egy előre hozott mérkőzésen – az újonc galaciakkal játszottak.
Bővebben Hétfõ, 2013. december 16., 00.23
Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu