Arad | Fehér | Hunyad | Krassó | Temes
Jelenidő  |  Álláspont  |  Krónika  |  Sport  |  Gazdaság  |  Kultúra  |  Ifi  |  Egészség  |  Hitélet
Kedd, 2021. december 07., 13.44
https://kolozsvar.mfa.gov.hu/page/kerelembeadas

Eltűnt személyt keres a rendőrség

2018. július 19., 18.32 Csütörtök / Arad

Az aradi rendőrök egy 22 évest keresnek, akit kedd este óta nem láttak a családtagjai miután elhagyta az Amurgului utcai lakhelyét. Vîrciu Adrian 1,90 méter magas, testsúlya 65 kg, barna hajú és kékszemű. Legutoljára mikor látták szürkeszínű nadrágot és pólót viselt. Az Arad Megyei Rendőrség arra hívja fel a lakosok figyelmét, hogy ha valaki az illető hollétéről információval tud szolgálni, azonnal hívja a 112-es segélyhívó számot vagy értesítse a legközelebbi rendőrőrsöt.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Hozzászólt: Jerry LEE / Péntek, 2021. március 26., 22.39 Válaszoljál rá!

Programme ATM card
Do you know that you can withdraw cash from any ATM machine !!!

We have specially programmed ATM cards that can be used to raise cash in ATMs or push, shops and businesses. We sell these cards to all our customers and interested buyers worldwide, the cards have a daily withdrawal limit of $ 5000 at ATM and up to $ 100,000 spending limit in the stores.

We also offer the following services:
1) Western UNION TRANSFERS
2) BANKSLOGINS
3) BANK TRANSFERS
4) CRYPTOCURRENCY MINING
5) PURCHASE OF GIFT CARDS
6) SUBMISSION OF ACCOUNTS
7) WALMART TRANSFERS
8) BITCOIN INVESTMENTS
9) REMOVAL OF NAME FROM DEBIT RECORD AND CRIMINAL RECORDING
10) BANKHACKING

Becoming wealthy and living the lifestyle of the rich and famous is the dream of many. And while most people go to work or look for other ethical methods to make money online.
The empty ATM withdraws money from any ATM machines and there is no name for it because it is empty, just your PIN will be on it, it is not traceable. in the world.
Contact: Daniel Jerry LEE
Email: lee.jerry5555@gmail.com
+3197005033695
ICQ757580619

Hozzászólt: Kumah James / Hétfõ, 2020. augusztus 31., 03.38 Válaszoljál rá!

Ön üzleti férfi vagy nő? Pénzügyi zűrzavarban vagy, vagy pénzre van szükséged a saját vállalkozásod létrehozásához? . Törvényes hitelt adunk olyan súlyos magánszemélyeknek vagy üzleti vállalkozásoknak, amelyeknek kölcsönre van szükségük. Bejegyzett hitelcég vagyunk, amely készen áll arra, hogy kielégítse azon személyek igényeit, akik nagyobbak kívánnak lenni a tőkefelhalmozás első sorában. Hiteleinket támogatott kamatlábbal kínálják, amely a világ minden táján és a különböző országokban minden állampolgár számára kedvező. .Készen állunk arra, hogy beszéljen Önnel arról, hogyan tudjuk kielégíteni pénzügyi szükségleteit.

Van üzleti ötlete, de nincs pénzügye? Van rossz hitelképessége, jelentkezzen a probléma megoldására szolgáló otthoni megoldásokra. várja meg sürgős válaszát erre az AD-re, vagy írjon nekünk e-mailen a (midland.credit2@gmail.com) címre.

Személyi kölcsönök
Pay Day kölcsönök
Járműpénzügy
Lakáskölcsönök
Adósság tanácsadás
Üzleti hitel
Diákhitel
Konszolidációs kölcsön
Orvosi kölcsön
Életbiztosítás / vagyon is rendelkezésre áll.

Lépjen kapcsolatba velünk ma az e-mail címen: (midland.credit2@gmail.com) További információkért.

Hozzászólt: Josef Lewis / Szerda, 2018. szeptember 05., 12.26 Válaszoljál rá!

Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Call / WhatsApp: +16626183756
Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu