Arad | Fehér | Hunyad | Krassó | Temes
Jelenidő  |  Álláspont  |  Krónika  |  Sport  |  Gazdaság  |  Kultúra  |  Ifi  |  Egészség  |  Hitélet
Csütörtök, 2020. augusztus 06., 19.33
Arad megyei labdarúgó hírcsokor

Az UTA II szombati meccsét is megnyerte, kikapott Pécska

Írta: Berki Fláviusz
2014. február 09., 21.16 Vasárnap / Arad

* Az UTA II labdarúgócsapata a pénteki Borossebes elleni edzőmeccset követően, Nagy Roland szavait idézve, kihasználandó a jó időt, a ségai műfüves pályán újabb edzőmeccset játszottak. 

A szombati találkozón a IV. Liga egyik jó képességű együttese, a Szentannai Unirea ellen játszottak, melyet 5:0-ra győztek le. A krónikához hozzátartozik, hogy Dinu Donca, az ellenfél edzője csupán egy tartalékos csapatot küldhetett pályára, amelyben több fiatal játékos kapott szerepet.

A találkozó góljait Dumitru Copil (5.), Bulza (24.), Rus (73.), Leucuţa (80.), Gheorghiţă (85.) szerezték.

UTA II: Mitrea – Raţ, Wild, Pantea, Burlă, Dobrean, Claudiu Popa, Pavel, Copil, Bulza. Játszott még: Mara, Gheorghiţă, Leucuţa, Rus, Suslak, Avrămuţiu, Vlad Michel, Luca, Zdrenţan, Irina.

Szentanna: Csurka – Bulboacă, Dema, Paven, Calancea, Matei, Vuin, Josan, Cozonac, Martin, Giurgiu. Játszott még: Ciocan, Bodea, Bolba, Stan, Rus, M.Vandor, Fl. Vandor.

* A Costel Bogoşel által felkészített Aradi Gloria szombaton fejezte be menyházai edzőtáborozását, melyet az V. Liga A csoportjának listavezetője, a Lippai Şoimii ellenében lejátszott edzőmérkőzéssel zárt le. A találkozót a IV. ligás Gloria nyerte 3:0-ra, a találkozó góljait Florin Gâlcă, Topai és Tărşan szerezték.

Bogoşel edző a Bujor – Topai, Evald Wild, Blănaru, Hulbăr – Filimon, Manea, Florin Gîlcă, Gherghel – Urs, Roșuț összetételben kezdett, majd szünet után  Brade, A. Sandu – C. Caba, Petra, Berari, Tărșan, Stoian, Răchițan és Avram is játéklehetőséget kapott.

A Gloriával kapcsolatos hír, miszerint Menyházán még két edzőmeccset is lejátszottak, az egyiket 2:0-ra elveszítették a Temesgyarmati Millenium, a másikat 3:2-re megnyerték a Csermői Lunca Teuz csapata ellen. Szerdán a Gloria újabb edzőmeccset játszik, ezúttal a Pankotai Șoimii lesz az ellenfele, majd szombaton a Szentannai Unirea ellenében lép pályára. Mindkét találkozót a ségai műfüves pályára tervezik.

* A IV. liga listavezetője, a Pécskai Progresul tegnap 1:0-s vereséget szenvedett a Kisszentmiklósi Banatultól. A találkozó egyetlen gólját Sârbu szerezte.

* A VI. Ligában szereplő Kisiratosi SE Zimándújfalún vett részt egy hármas tornán, amelyen a két említett együttesen kívül még a Cristian Sculici által felkészített Békéscsabai Atletico vett még részt. A torna háromszor 45 perces félidőkből állt. Az első negyvenöt percben az V. Ligában szereplő Zimándújfalu a VI. ligás Kisiratos ellen lépett pályára. A hazaiak Camen révén szereztek vezetést a mérkőzés elején, ám Kisiratos a vége előtt negyed órával Varga Tibor révén egyenlített, így 1:1-es eredménnyel zárult a párharc.

Zimándújfalu: Gyüre Sándor – Bodó, Morar, Gligor, Herbei Răzvan – Morar Zoltán, Farkas, Gyüre Sergiu, Morar Andrei – Camen, Engelhart Gabriel.

Kisiratos: Szabó Emil – Mitran, Varga Tibor, Szabó Róbert – Szőke, Lăsculescu Roland, Vastag, Elekes, Andea – Perijoc, Lévai Zsolt. Játszott még: Covaci, Berki.

A második 45 perc alatt a kisiratosiak 1:0-ra győztek a fiatalokból álló békéscsabai együttes felett. Ezen a mérkőzésen Szabó Róbert edző az első meccshez hasonló összetételben küldte pályára csapatát, melynek gólját Elekes szerezte.

A harmadik 45 percben a Cornel Popa által felkészített Zimándújfalu 0:0-s döntetlent játszott a békéscsabaiakkal. A zimándiak a Nistor – Engelhart Cristian, Păcurar Călin, Hamza, Balogh János – Kiss Róbert, Pat, Herbei Valentin, Ionuţ – Nagy Eduárd, Denişorean összetételben szerepeltek ezen a mérkőzésen.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu