Az UTA-sok bojkottálnák a főnöküket

2013. november 9. 00:58 (szombat) /

Az FC UTA labdarúgócsapatának játékosai és edzői stábja úgy döntött, hogy amennyiben Adrian Marţian, szokásához híven, a mérkőzés előtt vagy annak szünetében bemegy a csapat öltözőjébe, nem vállalják a játékot, azaz nem lépnek pályára a Resicabánya elleni ma délelőtti mérkőzésen. 

Legalább is tegnap lapzártánk előtt még így álltak a dolgok, miután Marţian ígérete ellenére nem találkozott Eugen Trică edzővel és a játékosokkal, hogy közölje, leváltotta-e edzői tisztségéből az oltyán szakembert.

Marţian, bár tegnap délelőttre ígérte megérkezését Aradra, később 16 órától hívott össze klubgyűlést, ám ezen gyűlés fejleményeiről lapzártánkig nem értesültünk.

Ami biztos, az UTA-nak ma 11 órától a Neuman Ferenc Városi Stadionban nehéz meccse lesz a Resicabányai Metalul ellenében. A meccs előtti edzőtáborba Trică edző a következő keretet vonultatta: Horvath, Lăzăreanu – Zanardini, Oltean, Sidney, Ardelean, Bîrză, Roman, Popescu, Medina, Tiberiu Stan, Moreno, Surugiu, Firțulescu, Apostu, Sălăjan, Tecsi, Trabalka.

Hozzászólások