Babos Tímea nem jutott fel a miami verseny főtáblájára

Írta:
2021. március 24. 18:51 (szerda) /

Babos Tímea három szettben, 2:6, 6:3, 6:3-ra kikapott az olasz Elisabetta Cocciarettótól a Miamiban zajló kemény pályás tenisztorna selejtezőjének második fordulójában, így nem jutott fel a főtáblára.

A magyar hölgy – aki jelenleg a 108. helyen áll a női teniszezők világranglistáján – hétfőn az amerikai Caroline Dolehide (157.) legyőzésével kezdte meg szereplését Miamiban (4:6, 6:2, 6:2), kedden pedig a 20 esztendős olasz Elisabetta Cocciaretto (113.) várt rá, akivel korábban még nem játszott.

Babos párosban az orosz Veronyika Kugyermetova oldalán ötödik kiemeltként várja a verseny sorsolását. A férfiaknál Fucsovics Márton 29. kiemeltként a második körben kapcsolódik be a küzdelmekbe. (nso)

 

Romániát is több játékos képviseli: Sorana Cîrstea csütörtökön 16.00 órától lép pályára az észt Anett Kontaveit ellen, szerda délután Irina Begu az orosz Anna Kalinskaya, Mihaela Buzărnescu a francia Caroline Garcia ellen küzd meg.

Horia Tecău az el salvadori társával, Marcelo Arevaloval a Henri Kontinen–Edouard Roger Vasselin finn–francia párossal csap össze csütörtökön 16.00 órától.

Simona Halep a német Angelique Kerberrel az Elise Mertens–Aryna Sabalenka, Monica Niculescu és Anna Blinkova a Bethanie Mattek-Sands–Iga Swiatek párossal találkozik csütörtökön 17.00 órától.

A mérkőzéseket a Digi Sport 2 élőben közvetíti.

Hozzászólások