Arad | Fehér | Hunyad | Krassó | Temes
Jelenidő  |  Álláspont  |  Krónika  |  Sport  |  Gazdaság  |  Kultúra  |  Ifi  |  Egészség  |  Hitélet
Hétfõ, 2021. november 29., 17.55
https://kolozsvar.mfa.gov.hu/page/kerelembeadas

Balaj kizárását követeli Iancu

Írta: · László Árpád
2008. április 14., 20.00 Hétfõ / Temes

A hétvégi Poli–Dinamo rangadót követően, Marian Iancu a Temesvári Politehnica 1921 Ştiinţa labdarúgó klub elnöke felhúzta magát Cristian Balaj játékvezető egyes döntései miatt.

„Nem egyszer, hanem két alkalommal is megtörtént, hogy a Dinamo labdarúgója előtte tapsoljon. Mindezt bebizonyítom és kérem Balaj kizárást a bírói testületből” – nyilatkozata elszántan a lila-fehérek vezetője, aki szerint a nagybányai sípmester a Polit a törvénye betűjével bűntette, a Dinamót, pedig a játék szellemében „fújta”. 

Pontlevonás fenyegeti a Polit

Gheorghe Chivorchian, a temesvári klub igazgató tanácsának elnöke annak ellenére, hogy a Román Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága előzőleg eltiltotta a galaci incidensek miatt, a szombat esti mérkőzés előtt és szünetében ő mégis meglátogatta az öltözőben a Poli focistáit. Ha a Dinamo vezetősége panaszt tesz a szövetségnél, akkor a Polit 6 és 15 közti pontlevonást sújthatja.

Öt nélkülözött Craiova ellen

Ifjabb Dusan Uhrin bánsági vezetőedzőnek nagy keretgondjai vannak a pénteki, Craiova elleni bajnoki mérkőzés előtt, mert a még mindig sérült Dan Alexa és Stelian Stancu mellett, háromra nőtt az eltiltottak száma. A hatfordulós eltiltását „ülő” Jasmin Latovljevicsen kívül, a szombaton kiállított két középhátvédre sem számíthat a szakmai stáb. Milos Brezinsky és Srdjan Luchint valószínűleg a szokatlan Alin Raţiu-Cristian Scutaru kettős váltja, ugyanis a csapat cseh mestere nem hajlandó visszahívni keretébe Gabriel Cânut, akit a Mioveni elleni meccsen elkövetett hibái miatt néhány hete egyedül készül.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Hozzászólt: laborc / Hétfõ, 2008. április 21., 02.31 Válaszoljál rá!

Ezt ugy hivjak, hogy bulvar. A roman sportsajto = bulvar. Nincs ezen mit filozofalni.
Persze az is igaz, hogy egy Piturca vagy mas blokk mogott kupalodott csodaedzo is hiaba vesz fel egy draga oltonyt, attol meg nem lesz egy Wenger vagy Fergusson. De ez mar a mi orszagunk ars poeticaja is. Mar Caragiale is megirta. Ugylatszik Darwin is lemondott rolunk.

Hozzászólt: Szövérdfi- Szép Zoltán / Kedd, 2008. április 15., 13.51 Válaszoljál rá!

A szomorú az, hogy erre vevő a közönség. Ezt akarják látni, olvasni, hallani...s máris az ötórási híreknél kötünk ki.

Hozzászólt: Koppány / Kedd, 2008. április 15., 13.21 Válaszoljál rá!

A bukaresti roman mediara gondolok, egyertelmu.

Hozzászólt: Koppány / Kedd, 2008. április 15., 13.16 Válaszoljál rá!

A roman bajnoksag nem er egy kalap ... sem. Reg nem a sportszeru kuzdelemrol szol az egesz, hanem a palyan kivuli esemenyekrol. Fuggetlenul attol, hogy ki intezi, baj van, ferges az egesz. Melyen a magvaban romlott minden.

Es, ami a legszomorubb az, hogy a sok magat nagy komolyan sportujsagironak nevezo egyen bargyu keppel, a komolysag latszatat keltve, bamban majszolja a semmit sem ero, hirnek kikialtott felkegyelmu nyilatkozatokat, amit kitermelnek a fociba penzt olo ketes karakterek nap mint nap... Vagy epp cinikusan "kommentaljak" ilyen-olyan musorokban, vagy cikkekben azt, ami egyreszt nem is hir, vagy amennyiben az, akkor egyenerteku a birosagi eljaras azonnali megkezdesevel...

Nem tudom, hol van meg ilyen, hogy egy felig irastudatlan, aki sajto nelkul nem letezne, de ugyan olyan igaz az is, hogy sok ujsagiro nelkule nem letezne (!!) siman bevallja, hogy ide es oda kuld "gyozelemre osztonzo" "premiumokat"? Eszmeletlen... Sportujagiroink, vagy epp a hivatalos szervek, pedig egyreszt letuket es fizetesuket igazolo musorokat es cikkaket gyartanak ebbol, masreszt pedig csendesen lapitanak...

Utalatos, ami tortenik. Kepzeljuk el peldaul Liverpool tulajdonosait, amint a kovetkezo nyilatkozatot teszik: "Eeen, adom a penzt, itt az van, amit en akarok! 1oo.ooo fontot adok a Wigan-nak, ha legyozi az Arsenalt! 2oo.ooo-at. A jo Isten azt akarja, hogy a Liverpool bajnok legyen..." Es folytathatnam... Csak felfordul a gyomrom.

Hozzászólt: Szövérdfi- Szép Zoltán / Kedd, 2008. április 15., 10.50 Válaszoljál rá!

Szerintem jánku a partjelző eltiltását is követelhetné, hisz a lesgólnak köszönhetően egyenlített csapata. S azon kívül le kéne szokni egy pár balkáni szokásoról: kommentálni a bíróknak, tapsolni, nyakonfogni őket stb. Meg jánku is elmehetne egy kis jómodort tanulni., hisz zsizsivel vetekedik a mocskolódásaival. Bezzeg Pászkány tácse si fácse.

Hajrá céefer! :)

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu