Cristiano Ronaldo ezúttal a mezét vágta a földhöz

Írta:
2021. április 12. 18:12 (hétfő) /

A Gazzetta dello Sport számolt be arról, hogy a fontos győzelem ellenére Ronaldo ment le a gyepről. Amint meghallotta a játékvezető hármas sípszavát, azonnal levette és a földhöz vágta a mezét, amelyet az egyik élelmes labdaszedő azonnal magához vett.

A Génoa elleni bajnokin csak kapufáig jutott, gólt nem szerzett. Olasz beszámolók szerint a második félidőben végig idegesnek tűnt a portugál azért, mert a csapattársai nem passzoltak neki. Ezért viharzott le a pályáról, majd szemtanúk szerint az öltöző felé közelítve többször bokszolt a falba. Villámgyorsan lezuhanyozott és csendben elhagyta a stadion. Senkihez nem szólt.

Az eset után felerősödtek a spekulációk az országban, hogy vajon azért ilyen, mert már tudja, hogy a szezon végén elhagyja a Juventust.

Nem egyedi eset Ronaldótól, hogy valamit a földhöz vág. Március végén, a portugál válogatott Szerbia (2:2) elleni vb-selejtezőjének hajrájában a csapatkapitányi szalagot vágta a földhöz, mert nem adták meg az egyébként szabályos gólját, amely győzelmet érhetett volna. (m4sport.hu)

Hozzászólások