Elkezdték az aradi Decebal terem felújítását

Írta:
2023. november 23. 16:22 (csütörtök) /

Nemrég Brosovszki Mónikával az élen, az Egy étkezést a jövőért jótékonysági akció keretén belül az aradi kosarasok és VIP-k pizzaszeleteket árultak az Arad Megyei Tanács előtti téren, hogy a Plattinium Bistro & Pizza által felajánlott 28 850 lejes bevételéből teljen a Decebal terem felújítási munkálatainak első lépéseire, a felújítás megkezdésére.

Az 1982-ben megnyílt Decebal teremben olyan kosárlabdázók nevelkedtek, mint Monica Brosovszki-Boriga, Diana Ciupe-Pop, Bianca Drăguș-Urban, Metzger Melinda, Carmen Nastor, Cristina Matei-Tamaș vagy Andra Mandache.

41 év után a Decebal teljes rehabilitációjának estek neki. Szerdán a Barta Pál vezette Aradi Gloria ISK munkatársai kiürítették a termet és a melléképületeket, hogy helyet adjanak a felújítóknak, szakembereknek.

„Ebben a projektben mindenki segítségére szükségünk van, együtt sikerülni fog, hogy új arculatot adjunk a Decebal teremnek. Köszönjük hosszú távú partnerünknek, a Cetatea Voluntarilornak, de a Román Kosárlabda Szövetségnek és a Plattinium Bistro & Pizza cégnek is a támogatását” – mondta Paul Barta, a CSŞ Gloria Arad igazgatója.

Hozzászólások