Hétfőn este a fiúk hazahozták a trófeát

2020. augusztus 4. 17:56 (kedd) /

Több száz szurkoló fogadta a hazatérő bajnokokat hétfőn este a Marem vendéglő bejárata előtt: Bálint László és focistái hazahozták a kupát.

Mondani sem kell, mekkora öröm és ünnepség fogadta a mára már I. ligás „piros-fehéreket”, akik a vendéglő színpadán egyesével sorakoztak fel, és végül az összegyűlt tömegnek megmutatták a kupát – kicsitől nagyig mindenki tapsolt, dalolt és büszke volt egytől egyig a játékosokra, edzőre, csapatra és a klubra.

A trófea bemutatása után a szurkolók együtt ünnepeltek a focistákkal, közös fényképeket készítve velük, valamint a kupával.

 

 

Két új focistával bővült az FC UTA kerete

 

Mészár Sándor köszöntötte az aradi újságírókat a klub székhelyén – ezúttal már hivatalosan is megvolt az első első ligás sajtókonferencia. Két új játékossal bővül a focicsapat kerete, mindketten egyformán tapasztaltak, és az I. Ligában is játszottak már: a Medgyesi Gaz Metantól igazolt le két labdarúgót az aradi csapat, Adrian Ioan Horát és Neluț Stelian Roșut.

Mindkét futballista kijelentette, hogy számukra büszkeség egy olyan csapatnál játszani, mint az FC UTA – 2005 és 2008 között Ioan Hora korábban már viselte a csapat mezét.

Hozzászólások